George je napisao(la):ako izleti kakva c amg na odpadima javite
ono godina od 94 do 00
Davor_ je napisao(la):Na putu do tuzle sam na otpadu par puta vidio CLS AMG mada brzo je ispario (lijeva strana zguzvana)
Mada odlicna tebe iskreno volim vidjeti takve primjerke kod nas.
PRATIM!
dzinn16v je napisao(la):Odlicna tema...moram pohvalit ideju...
Kad vec pricate o NE PRODAJI ima jedna zena u selu blizu livna Editione one golfa 16v u garazi...ima sve osim bbs ica i desnog blatobrana...ne zeli cut za prodaju...isao sam joj 10 puta na vrata...a stp je najgore auto lezi vec evo 11ta godina u garazi...zalosno:icon_cry:
Probat cu iskopat koju sliku
Mik@1 je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Odlicna tema...moram pohvalit ideju...
Kad vec pricate o NE PRODAJI ima jedna zena u selu blizu livna Editione one golfa 16v u garazi...ima sve osim bbs ica i desnog blatobrana...ne zeli cut za prodaju...isao sam joj 10 puta na vrata...a stp je najgore auto lezi vec evo 11ta godina u garazi...zalosno:icon_cry:
Probat cu iskopat koju sliku
Prisoje se zove selo u kojemu je taj golf?
ma ljudi su to nekada vozili i veze ih ljubav uspomene i zive u nadi da ce doci bolja vremena da ce oni to popraviti i vozati po stare danee zato i nece da prodajuSarajlic je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Pa šta će sa njim, pustiti ga da propadne? Zna li se šta mu je?
Vozilo je koliko sam uspio popricati sa zenom od vlasnika na nasim papirima.Kako mi je ona rekla tad,zeza ga rad motora,msm upali i sve ali ga rad motora zeza.Ugl aut o niej puno preslo i unutrasnjost i neizgleda toliko lose koliko joj treba detaljno pranje.Po meni msm da je limarija totalno u banani i da se neisplati radit ali ja msm da bi motor mogao da se iskoristi u fine svrhe.Sto se tice prodaja tu je odgovor iskljucivo NE i to stoji jer vlasnik nezeli da cuje za to
Tako da nazalost ce propasti do kraja pa na otpad sve su prilike :icon_cry:
jel crveni ? vozao ga neki deda sad stoji propadaTrozic je napisao(la):U Prijedoru sam vidio ovaki Maserati ali kao da je neki kupe,stoji isto tako zapušten.