mokeBass je napisao(la):FirellesMonster nemoj mi spominjati fatkica, evo trecu godinu nemogu da ga se rijesim...
eldin84 je napisao(la):sve receno u slikama
inace sam zavrsio mas.teh.za.komp.projektovanje
adem93 je napisao(la):shurda Daj jos
moj cimer na etf-u sve u roku dao sad 3 godina. ja isao gradjevinski godinu pa se ispisao ali radi penzije moram nesto studirat. upisao politicke nauke svi mi govorili ako te ne udari tramvaj zavrsit ces hahah al jbg opet obnavljam 1 godinu. svaki je tezak ako se ne trudis jbgFirellesMonster je napisao(la):mokeBass je napisao(la):FirellesMonster nemoj mi spominjati fatkica, evo trecu godinu nemogu da ga se rijesim...
ma sto je najgore, kolege koje su bile samnom i koji su ostali studirati ni ove godine ga nisu uspjeli rijesiti, kazu iz godine u godinu ETF postaje tezi s neki predmeti koji su bili lagani presli su u rang IM2 ili TP... sta se moze :icon_smile:
menso206 je napisao(la):moj cimer na etf-u sve u roku dao sad 3 godina. ja isao gradjevinski godinu pa se ispisao ali radi penzije moram nesto studirat. upisao politicke nauke svi mi govorili ako te ne udari tramvaj zavrsit ces hahah al jbg opet obnavljam 1 godinu. svaki je tezak ako se ne trudis jbgFirellesMonster je napisao(la):mokeBass je napisao(la):FirellesMonster nemoj mi spominjati fatkica, evo trecu godinu nemogu da ga se rijesim...
ma sto je najgore, kolege koje su bile samnom i koji su ostali studirati ni ove godine ga nisu uspjeli rijesiti, kazu iz godine u godinu ETF postaje tezi s neki predmeti koji su bili lagani presli su u rang IM2 ili TP... sta se moze :icon_smile:
FirellesMonster je napisao(la):menso206 je napisao(la):moj cimer na etf-u sve u roku dao sad 3 godina. ja isao gradjevinski godinu pa se ispisao ali radi penzije moram nesto studirat. upisao politicke nauke svi mi govorili ako te ne udari tramvaj zavrsit ces hahah al jbg opet obnavljam 1 godinu. svaki je tezak ako se ne trudis jbgFirellesMonster je napisao(la):mokeBass je napisao(la):FirellesMonster nemoj mi spominjati fatkica, evo trecu godinu nemogu da ga se rijesim...
haha cuj ako te ne udari tramvaj zavrsices :lol::lol:
ma brate, to stoji... ali nemozes ti protiv vise sile.. imas ti npr. prof. Jurica on je extra profa. predaje Tehnike programiranja, jako tezak predmet.. ako si se istinski trudio i ako znas on te nece zakinuti sigurno a npr. sa druge strane imas prof. fatkica to je nemoguc lik, samo rijetki prolaze (igrom slucaja, znao neznao) a koji ga prodju ti su i diplomirali :icon_biggrin:
ja sam studirao paralelno, ponavljao prvu godinu... vidim ne ide mi i nisam vise zelio biti na grbaci majci koja isto tako prima penziju jer mi je otac poginuo u ratu i sad radim a ako steknem uslove sam cu sebe finansirati i studirati... svi mi imamo planove za buducnost ali zivot je ono sto nam se desava :icon_smile: