Član
ArminM je napisao(la):gledam najvise elektrotehnicara na forumu, ali malo ko radi u svojoj struci
jesmo propali ko grcka jbt:icon_sad:
I ja sam elektrotehničar, ali radim u banci...
ArminM je napisao(la):gledam najvise elektrotehnicara na forumu, ali malo ko radi u svojoj struci
jesmo propali ko grcka jbt:icon_sad:
Grga je napisao(la):zvanje elektrotehnicar racunarske tehnike i automatike, zaglavljen na fakultetu elektrotehnike, kad porastem volio bih ostat/biti normalan,ako ne ing.el
MTR je napisao(la):phantom je napisao(la):ma nista strasno ne diram mrtvaca nikako. Ode se u mrtvacnicu po njega oni sve rade ti sam odvezes sanduk i pare u dzep. Gotivan poso i pun zajebancije
jel vam ispo' koji kad ?
jel loza :icon_question: kaze njemu hodja ajd sto ovako pijes,pa sto kad vozis mrtvace kaze on hajd ih ti vozi trijezan :lol:ArminM je napisao(la):dok sam zivio u travniku imao sam jednog komsiju, koji je imao pogrebno drustvo, dugo godina to vec radi. Volio popit vise nego ista, stalno je trazio razloge da nam dodje na vrata, pa onda posalje nekoga po pive ili rakiju:lol:
jedne prilike zovu ga dok smo sjedili, treba ici u novu bilu po mrtvaca
kaze ne mogu ti ja sad doc, sad pijem s jaranima, al ostavi ga nek jos malo ohladi doci cu kasnije:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ja se ukino,, nama govori: " e ocu ku*ac sad ic, pored ove rakije, je*em ga mrtva, jest nasao kad ce umirat, nek se hladi do jutra":icon_eek:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
pukim48 je napisao(la):ja sam po zanimanju...diplomirani pravnik...radim u osnovnoj skoli na mjestu sekretara skole...
u slobodno vrijeme sam "trljac"
trljac bio k'o momak....trljac ost'o....jednu curu im'o i nju ozenio :lol::lol::lol: