Pike_gti je napisao(la):hocu skidat za koji dan jer mi se ne svidjaju prednje gume nikako... a i naravno zima ide... na proljece idu nove gume koje cu kupit naravno u volanu gdje sam i felge uzeo...
ovom prilikom zelim da se zahvalim ekipi volana iz tuzle jer su obavili odlican posao a specijalno ameru koji mi je uspio nabaviti ove felge i koji je imao razumjevanja za sve nevolje koje su me snasle oko uzimanja felgi...
napiso sam da hocu skidat felge za koji dankAcA je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):hocu skidat za koji dan jer mi se ne svidjaju prednje gume nikako... a i naravno zima ide... na proljece idu nove gume koje cu kupit naravno u volanu gdje sam i felge uzeo...
ovom prilikom zelim da se zahvalim ekipi volana iz tuzle jer su obavili odlican posao a specijalno ameru koji mi je uspio nabaviti ove felge i koji je imao razumjevanja za sve nevolje koje su me snasle oko uzimanja felgi...
mislio sam na felge
hoces li ih skidat, jer govore da ih so izjeda itd.
Pike_gti je napisao(la):napiso sam da hocu skidat felge za koji dankAcA je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):hocu skidat za koji dan jer mi se ne svidjaju prednje gume nikako... a i naravno zima ide... na proljece idu nove gume koje cu kupit naravno u volanu gdje sam i felge uzeo...
mislio sam na felge
hoces li ih skidat, jer govore da ih so izjeda itd.