Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako dodjem s kiflama,pastetom i autom, hoces izaci? Zapravo kad prokontam, bolje da ja pojedem kifle i pastetu, a provozam se do stupina i vidim auto uzivo
hanzo ??? Koliko para i gdje si ih nabavio ? Za Hanzo felnama ja boluje danima, neprospavanim nocima...za njih i bubreg dajem majke mi mile :S te bi mi na fabijana legle ko budali samar i noga u guzicu !!!
Super felge...odličan izbor
Ja sam prije par mjeseci gledao katalog kod Amera, i one su mi se najviše svidjele...a i legle su mu extra
Kako se kotrlja na 17-ma...jel tromiji šta?
isli da mi napravi majstor njake kitove sto idu na felge sta ja znam a bice slike za pola sata a sto se tice 17ki... koliko je hiljada puta ljepsi s njima ni ne osjetim razliku u vuci
isli da mi napravi majstor njake kitove sto idu na felge sta ja znam a bice slike za pola sata a sto se tice 17ki... koliko je hiljada puta ljepsi s njima ni ne osjetim razliku u vuci
hocu skidat za koji dan jer mi se ne svidjaju prednje gume nikako... a i naravno zima ide... na proljece idu nove gume koje cu kupit naravno u volanu gdje sam i felge uzeo...
ovom prilikom zelim da se zahvalim ekipi volana iz tuzle jer su obavili odlican posao a specijalno ameru koji mi je uspio nabaviti ove felge i koji je imao razumjevanja za sve nevolje koje su me snasle oko uzimanja felgi...