vw_damir je napisao(la):
:lol::lol:
Djecak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skace gore-dolje, gore-dolje. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblacila djecak ju upita:
- "Što ste ti i tata radili?"
A majka mu objašnjava:
- "Znaš sine, tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati."
Na to ce sin:
- "Pa mamice uzalud trošiš svoje vrijeme. Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napuše ga opet natrag."
Uciteljica:
- "Perice, zašto služi biber?"
Perica:
- "Pa, za spavanje."
Uciteljica:
- "Pa kako to Perice za spavanje?"
Perica:
- "Pa, tata svaku noc kaže mami haj da ti ga zabiberim bolje ceš spavati."
Uciteljica upozorava dake da ce sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva lijecnicka i druga opravdanja nece pomoci.
Perica pažljivo sasluša i pita:
- "A što ako budem iscrpljen od seksa?"
- "Ništa Perice, pisat ceš drugom rukom", odgovori uciteljica.
Dode sin do majke i pita:
- "Mama, lete li andeli?"
Mama:
- "Lete, dušo."
Sin:
- "Sinoc sam cuo kako je tata našoj novoj pomocnici rekao "andele". Kad ce ona poletjeti?"
Mama:
- "Odmah sutra,dušo."
Razgovaraju zaručnica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odjeću te tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo reći će kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo. Zaručnica:
- "Joj kad me je vido rekao je ženim te odmah i navalio." Ljubavnica:
- "Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je vidio, prestao je raditi i navalio."
Domaćica (25 godina u braku):
- "Ja obukla sve crno seksi, stojim kraj vrata, a muž otvori vrata, gleda i reče: "Betmene, šta je za večeru?"."
Nakon jedne lude i strastvene noći upita on:
- "Draga, jesam li ti ja prvi?"
Ona ga pažljivije pogleda i kaže:
- "Pa i moguce! Odnekud si mi poznat."