OggyBoy je napisao(la)::lol::lol::lol:
Slava mi, puna kuća ljudi i nekoliko prosvjetnih radnika i pričaju...:
Klinac neki, 6 godina, upisao prvi razred i prvi je dan škole. Pošto su se već djeca od ranije upoznala sa učiteljicom, samo im je rečeno kad i gdje da dođu u koju učionicu. Mali kasni nekih pola sata u školu i kreće od učionice do učionice i traži svoj razred. Učiteljica zna da će doći, ali djeteta nema. Upada mali napokon u svoju učionicu, kad će njemu učiteljica:
- Pa gdje si ti do sad, Nikola? (Lupio sam ime)
Učiteljica je inače plavuša.
A mali odgovara:
- Ma šta gdje sam, pizda li ti materina žuta, pola sata te tražim?!:icon_eek:
:lol::lol::lol:
Zamisli harambaše sa 6 godina, valja to vaspitati.
OggyBoy je napisao(la)::lol::lol::lol:
Slava mi, puna kuća ljudi i nekoliko prosvjetnih radnika i pričaju...:
Klinac neki, 6 godina, upisao prvi razred i prvi je dan škole. Pošto su se već djeca od ranije upoznala sa učiteljicom, samo im je rečeno kad i gdje da dođu u koju učionicu. Mali kasni nekih pola sata u školu i kreće od učionice do učionice i traži svoj razred. Učiteljica zna da će doći, ali djeteta nema. Upada mali napokon u svoju učionicu, kad će njemu učiteljica:
- Pa gdje si ti do sad, Nikola? (Lupio sam ime)
Učiteljica je inače plavuša.
A mali odgovara:
- Ma šta gdje sam, pizda li ti materina žuta, pola sata te tražim?!:icon_eek:
:lol::lol::lol:
Zamisli harambaše sa 6 godina, valja to vaspitati.
Solomaher je napisao(la):Dolazi muž kući sa posla, čeka ga žena na vratima u seksi donjem rublju i kaže:
-"Želim da imamo filmski seks."
Bez reči muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo... Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaoni i kaže:
-"Mi definitivno ne gledamo iste filmove."