Seks preko Cukerberga
Samo što sam se ulogovao na fejsbukovaču, stiže mi poziv za prijateljstvo od neke Sandre:
Hi, meni je jako dosadno, ti si mi veoma zanimljiv lik… bilo bi mi zadovoljstvo da me uzmeš za prijatelja i malo da kuliramo na chatu.
Ok, što da ne, baš me interesuje kako kuliraš, mislim se ja. Nakon tri minuta je počelo:
S: Hi slatki, ja sam Sandra, nosim crvenu skoro providnu bluzu, minić i na štiklicama sam… Moje mere su 91-60-91, treniram svoje perfektno telo i koža mi je nežna poput svile, 20 mi je godinica… kako ti izgledaš?
D: Hi Sandra, ja sam neki’ 175 cm visok, 118 kg, trenutno na sebi imam plave gaće koje sam kupio na rasprodaji kod Cigana i jednu šarenu majicu koja je isflekana kečapom… baš čudno miriše poslednje dve nedelje.
S: Želim te.. .mmmmmmmmm… hajde da vodimo ljubav!
D: Ok
S: Mi smo u mojoj spavaćoj sobi… svuda gore sveće, u pozadini se čuje Beri Vajt… gledam te prodorno i počinjem da te mazim od gore prema tvom međunožju…
D: Sviđa mi se… počinjem da se znojim… izvini što sam prdnuo, juče bio kod babe na pasulju. Naš kakav je, prste da poližeš!
S: Polizaću ti i prste… skidam tvoju majicu i počinjem da ljubim tvoje grudi.
D: Pazi, maljav sam kao šimpanza… I ja skidam tvoju crvenu bluzu, ruke počinju da mi se tresu, nisam jutros rakiju sunuo!
S: Mmmmm sviđa mi se kako to radiš… privijam se uz tebe i trljam svoje telo o tvoje, osećam kako ti želja raste.
D: Naravno da mi raste, kad sam poslednji put jebao proletos na Ohridu. Jebi ga, negde je zapeo rajsferšlus na tvojoj bluzi… pocepao sam je slučajno.
S: Sve je u redu, opusti se…
D: Platiću, majke mi.
S: Zaboravi bluzu, skini moj BH, želim moje grudi priljubiti uz tvoje… tako sam uzbuđena…
D: Pokušavam ga otkopčati, ali nemam mnogo prakse… imaš li motorcangle?
S: Skinula sam ga sama…
D: Kako, leba ti? Baš si majstor!
S: Osećam tvoj dah kako miluje moje bradavice… tako su čvrste… Oh baby želim tvoj jezik osetiti po mom telu… kako si dobar mmmmm…
D: Sjajne grudi, bradavice kao ventili na mom traktoru…
S: Ljubim te dragi, sviđa ti se… grickam tvoje uvce…
D: Kihnuo sam… zagolicalo me u nosu… tvoje grudi sam isprskao šlajmom…. žao mi je…
S: Šta?
D: Žao mi je zaista… uzimam tvoju pocepanu bluzu sa patosa i brišem ti grudi. Dobićeš novu bluzu… ili zadrži moju majicu.
S: U redu. Da nastavimo… skidam tvoje gaćice i počinjem da mazim tvog nabreklog mačora…
D: Vrisnuo sam kao žensko… ruke su ti hladne kao u Eskimke.
S: Izvini. Skidam svoj minić, moje vlažne gaćice, i parkiram se tu gde je tvoja glava… razumeš li?
D: Mmmm pa to čekam čitavo vreme… kako si topla i slana tu dole. khm khm khm, hrrrrrrhhhhhh hrhhhhhh… čekaj minutu, molim te…
S: Šta je sada, tigre?
D: Zapala mi dlaka u grlu… hhhhhhrhhhhh… zašto još držiš zimsku frizuru dole, već je april?
S: Jesi li u redu?
D: Idem do kuhinje, moram popiti vode… u kuhinji sam, tražim čašu… gde držiš čaše za Boga miloga khmkhm…
S: Na polici iznad frižidera!
D: Našao sam… pijem vodu… uh bolje je!
S: Čekam te u krevetu, požuri, želim te u meni!
D: Čekaj, perem čašu, domaćinski! Gotovo… sad je brišem… gde beše spavaća soba, imaš stan ko gastarbajtersku kuću…
S: Zadnja vrata desno!
D: Našao sam… da nastavimo gde smo stali OK?
S: Tvoja glava je između mojih butina, ljubiš ih i ližeš, ja se uvijam od požude….
D: Ti se uvijaš kao da imaš epi-napad, polomićeš mi naočare, jebote!
S: Pa skini ih molim te!
D: OK… skinuo sam ih i sada ne vidim ništa… ko slepo kuče sam bez njih.
S: Okrenula sam se… želim da me uzmeš od pozadi!
D: Moram prvo da pišam, napunio bešiku vodom malopre. Odoh do WC-a ovako na slepo, bez naočara… čekaj me, mače!
S: Požuri ljubavi… gooooooorim!
D: Pišao sam… tražim vodokotlić… u ***** ti, kakvo sranje…
S: Šta je sad opet?
D: Jebi ga, sad mi je tek jasno da sam pišao u korpu za prljav veš… se ljutiš?
S: Ma dolazi već jednom i opali me, izludeću za tobom!!!
D: Evo me… saću da te rasturim Sandra, ko Zvezda Kolo-Kolo!
S: Mani kolo, uteraj mi ga, muškarčino….
D: E jebiga, neće sad da mi se digne! Izdao me, kao Vuk Branković! Popričaću sa njim kad dođem kući, na šta to liči!
S: E znaš šta, meni je dosta svega, oblačim se i odlazim!
D: Pa ovo je tvoj stan! Čekaj, idem ja, samo da nađem naočare. Pu oborih sveću… Nije ni čudo kad si popalila sveća kao da je Đinđić umro.
S: Baš si me razočarao!
D: U jebote, zapalio ti se tepih. Lepo ja kažem, laminat je keva.
S: Logg off, idi u pakao!
D: Mogu ja da idem gde god hoću, našao sam naočare, droljo!
Chat: Sandra is offline!
Minut kasnije Sandra me je obrisala iz prijatelja… nadam se da će naći nekog vatrogasca, nije se sa požarima zezati.