Član
anti tuning za mene.... da je ulozio i 100.000
"ZA TEBE???"
Izvini strucnjak, nisam te prepozn'o ...
Pa, tako gledano, onda je svako preradjeno auto na svijetu anti-tuning, jer sigurno negdje postoji neko kome se ono ne svidja
anti tuning za mene.... da je ulozio i 100.000
Sturcnjakom se nisam nazvao. Nisam!!! Za mene jest ANTI TUNING!!!!!!!!! ruzno je... svako ima svoje misljenje i ima pravo na njega. A to sto je ulozio sada vidim OK. Al nekada je bio sex simbol al ja zivim sada i meni je anti tebi ako se svidja tvoja stvar meni se ne svidja i moja stvar. Imam pravo na misljenje...
jos uvijek imaš snage objašnjavati neki i dalje ne kontaju i neće ni skontati da "ne svidja mi se" nije ni blizu pojma "anti-tuning". da je tako, svako bi auto bilo anti-tuning, jer bi se uvijek našao neko kome se ne svidja...Ovaj auto i dan danas spada u vrhunske tuning - styling projekte. Tuning i anti-tuning nemaju vremensku odrednicu. Ne postoji IN & OUT u tuningu.
Moze se nekom neki stil i pravac sad svidjati ili ne. To je prolazno "SVIDJANJE", a profesionalno tuniran auto nikad ne moze biti anti-tuning, da je radjen u ne znam koliko "OUT" stilu
BravoOvaj auto i dan danas spada u vrhunske tuning - styling projekte. Tuning i anti-tuning nemaju vremensku odrednicu. Ne postoji IN & OUT u tuningu.
Moze se nekom neki stil i pravac sad svidjati ili ne. To je prolazno "SVIDJANJE", a profesionalno tuniran auto nikad ne moze biti anti-tuning, da je radjen u ne znam koliko "OUT" stilu
da je bio pametan sad bi kupio gtr-a ili m3 e92 i bio hadzija umjesto sto je ulagao u dvicu