da je bio pametan sad bi kupio gtr-a ili m3 e92 i bio hadzija umjesto sto je ulagao u dvicu
Kao sto ti rece za njega evo bez uvrede da te pitam sto ti kupi fiat bravo sto ne kupi bmw e36? i da budes hadzija nije on dao odjednom na kamari 35000e ili koji vec iznos vec je ulagao kroz godine rada.da je bio pametan sad bi kupio gtr-a ili m3 e92 i bio hadzija umjesto sto je ulagao u dvicu
ko je spomenuo lakiranje od 400 eura i gdje to ima, vidis da sam mu racunao lakiranje 5k eura, da sada uradis golfa da bude 5 puta bolji od ovoga za 5k-10k eura komplet...smijesno je i eto, da je uradio golfa za sr pa da ide ispod 10s onda bi mu i vjerovao, ali na ove plastike ne mozes potrositi toliko koliko god lud bio )
i ja ne osporavam da je auto kvalitetno uradjeno, ali 35k eura daj ba nismo djeca ispadamo smijesni, citaju ovo i drugi sa strane )
...ma ove pehare dobio iz sazaljenja
Sad ozb,ne znam sta se mora vrtiti u mozgu covjeka da odradi ovo od jebenog golfa 2...pusti price ''tad smo bili djeca'',nfs fazoni blabla.....
Tad,sad,nebitno,auto je anti tuning i gotovo.
Nije poenta koliko je strpao para,dzaba to sve ako nesto nema smisla.....kad pogledas ovo auto,vidis jedno obicno ''dzidžanje u prazno''
...na kraju,nekom lijep nekom ruzan...tu se ne moze nista uciniti