Član
Bekir_SA je napisao(la):bude rostilj i veliki stand "jelena" kao nikad do sad!!!!
:icon_biggrin:
d@llygti je napisao(la):Ja mislim NEKTARA
:icon_sad:
:icon_cry:
Bekir_SA je napisao(la):bude rostilj i veliki stand "jelena" kao nikad do sad!!!!
OggyBoy je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):bude rostilj i veliki stand "jelena" kao nikad do sad!!!!
:icon_biggrin:
:icon_sad:
:icon_cry:
z3k4 je napisao(la):U koliko sati mislis da mozete biti kod prijedorske petlje da se mi skontamo, dok ove kolege is zenice i mostara vide kad krecu... Mostar Zenica ostavite neki kontakt broj da se mozemo cuti moze i na PM.... Evo i moje broj 066/702-023
Bad boy dolazite zajedno sa bihacem i cazinom ?
badboy je napisao(la):usput, cijena ulaza za publiku ?
Cijena ulaza za publiku je 2 KM
Dečaci iz PD će krenuti oko 09:30h a okupljaće sebadboy je napisao(la):z3k4 je napisao(la):U koliko sati mislis da mozete biti kod prijedorske petlje da se mi skontamo, dok ove kolege is zenice i mostara vide kad krecu... Mostar Zenica ostavite neki kontakt broj da se mozemo cuti moze i na PM.... Evo i moje broj 066/702-023
Bad boy dolazite zajedno sa bihacem i cazinom ?
Jarane s enesom sam se cuo oni ce preko Dubice ici ,enes ide rano ujtru tako decki ce tom rutom ici , a ovi iz bihaca niko nista koliko vidim ne pisu jbg ... isto kao ni decki iz prijedora