nisam čitao ostale strane, samo sam pročitao prvi post jer i ja imam isti HTC DESIRE S
ovako, po svemu sudeći mislim da još nisi otkrio mnoge stvari na telefonu...
što se tiče oklopa, meni je jako dobar, alumijum i kombinaciaj gume, telefon strasno dobro leži u ruci...(u odnosu na galaxy S, je po tom pitanju dosta ispred)
baterija odlična, imao sam WILDFIRE S, 1-2 dana baterija max, a kod ovog je 2-3-4 dana...ovisi od korištenja
što se tiče štopanja, imaš Aplikaciju ADVANCED TASK KILLER (čak je i Free na marketu) koja gasi sama procese koje se ne koriste, tako da imaš uvijek dosta memorije na telefonu i meni ništa ne štopa-šteka ili kako god..
drugo, što se tiče slušalica, ja nemam taj problem, slušalice savršeno rade, sve tipke funkcionisu mikrofon i ostalo, znači šaltam pjesme, javljam se na pozive i sve...
e što se tiče displaya, jako je dobar ima dosta ppi-e pixela, ali je nazalost nije Amoled ili SuperAmoled, ako uporediš ovaj HTC i Samsung Galaxy S ili S2 još bolje, vidjet ces kako njihovi displayi imaju strasno lijepši kontrast i boje...nije oštrija slika, ali ima bolje boje...
Meni je na ovom telefonu jedina mana, ta, što se displaya tiče, znači da je bogdom amoled, bio bi dosta bolji ekran...
a telefon košta nekih 500km nov, a ima 1ghz procesor i 768mb rama, što je malo više od Iphone 4G
PS. skinite sebi GO-LAUNCHER (teme mjenjajte) GO-KEYBOARD i GO-SMS PRO, ja sam time promjenio skroz izgled telefona od ikona do interfejsa