Little Dragon je napisao(la):Nema sta zvjerka je , meni jedina zamjerka je njena velicina , ko nema torbicu ili sl treba mu neki bas golem djep da ga drzi , inace ne volim nesto pretjerano velike telefone , i jos jedan zamjerka koju sam primjetio na XL-u je rezolucija koja je 480 x 800 pixels, 4.7 inches (~199 ppi pixel density) sto je mal za toliki ekran i ne bi bilo cudno da nisu na manji ekran od obicnog Sensation-a stavili 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) , znaci mogli su malo poraditi na ekranu
serialgf je napisao(la):bez uvrede al gluposti pricate.
Dragone sto si rekao na gsmareni i oni gluposti valjaju.
480 x 800 pixels, 4.7 inches (~199 ppi pixel density) ti stavi bilo koji telefon uz ovo ako primjetis razliku ja ga razbijem od zid ..
Ako mu je cijena pozitivna od 940 km onda ne znam sta nije pozitivno :S..
Nije da ga branim sto je moj al u poredzenju sa svim ostalim sto je trenutno na trzistu on je kralj za telefone . Znaci mogao sam kupiti sta sam zelio ,a ja sa njega izabrao. Tako da idosa reci mi koji ima trenutno bolji telefon .
ArminM je napisao(la):ja tretnutno imam nokiu n97, iako je svi pljuju ja cu reci nekoliko stvari o njoj
eto govorili su za memoriju, kao napuni se memorija i ne radi kako treba, kod mene to nije slucaj, telefon radi extra dobro. Imali su prituzbe na okretanje ekrana,kod mene i to radi sasvim ok. Glavna mana ovog telefona je software, nekada jeste usporen, ne znam ni ja iz kojeg razloga, recimo kad otvaram imenik il tako neke totalno glupe stvari, jednostavno uspori i jebaji ga. wi fi radi extra dobro kod mene, i poprilicno ima dobar signal. Na Nokia Store ima more aplikacija koje se mogu skinuti i koristiti bez problema
Po meni osnovni problem nokie n97 jeste okvir, ja sam otkinuo tipku za otkljucavanje/zakljucavanje telefona, a i onaj metalni okvir oko telefona je veliki problem.kod vecine otpadne, kod mene nije jos al ne znaci da nece:lol:
sve u svemu telefon za neke 2 i po glave sasvim solidan