str.2 novi kvar,, esp blokiranje,,yaw rate senzor pomoc !!!

str.2 novi kvar,, esp blokiranje,,yaw rate senzor pomoc !!!

problem je sljedeci, pukla je plastika u koju se sipka gurne,,
sipka od pokazivaca ulja u motoru,, e sad sipku sam novu nabavio jer su joj oni navoji popucali na vrhu,, ali nisam time nista napravio jer je plastika okrugla u koju se gura sipka pukla , fali jedan komad a na nepristupacnom je mjestu,, da pridjem da je povarim, zalijepim i sl,, a to mi se i ne karabudzi na takvom dijelu,, pomagajte sta mi je raditi,, idem sutra kod mehanicara, ali da vidim sta vi mislite. mozda neko ima motor 1,8 turbo, pa da mi proda tu plastiku:icon_question:

slika http://i51.tinypic.com/35lu6v7.jpg

Član
RE: sipka od ulja , pomoc hitno!!!

Meni ja na golfu bila pukla ona plastična cijev u koju mjerač ide i to sam mislim kupio negdje gdje su ulje prodaje mislim nije nešto puno para...to i tako i tako ode od grijanja pa pukne staviš drugu i ok ;);)

pa i meni je to puklo,,, sipku sam novu nabavio ali koje mi koristi kad
je ta plastika pukla,, a cini se na nepristupacnom mjestu,, cekam Sux_a
da se javi, on je imao 1,8 t u dijelovima,, ima na slikama i sipka i cijev, sve sto meni treba, samo ako nije kome utopio motorcic:D

Član

slomise meni sipku kad su mi radili servis, imas to u autodijelovima uzet, nesto sitno para je, ja sam je dobio dzaba pa ne znam koja je cijena

ok, hvala na savjetima, ja rano ujutru odoh da to rijesim,,
valjda ce se sux javiti, ili cu naci negdje u prodavnici nov dio,, ;)

Član

druze ima kupiti u motorexu mislim da kosta oko 8km nisam siguran bas ali ima 100%

ma brate ne znaju ni oni sta rade,,, juce nazvao trazio sipku,, kazu nema,,, kad zovu oni poslije 2 minute,,
da jave da ipak imaju,, ja odem tamo,, kad ovaj sto radi govori meni kaze nemamo mi tu sipku,,, kako reko nemate sad ste me zvali i potvrdili da imate,, i na kraju se dogovorise i nadjose sipku:lol: ma odo sad traziti redom, negdje ima sigurno;)

na kraju kupio u kare dijelovima,, a ovamo u spasovdanskoj gatali da nadju plastiku,,, znaci problem je rijesen
hvala svima na pomoci;)
e sad da predjemo na drugi kvar,,taman sto sam popravio sipku, krenem sa servisa i upali se lampica od asr/a i esp/a
i pocne blokirati tocak
:icon_mad: e sad isao sam odma na dijagnostiku i ocitalo je SENZOR BRZINE OKRETANJA,,
na abs/u,, je li se ovo nekome desavalo,,, majstor je pregledao tockove,, nisu klijhesta zaglavila nisu plocice,, sta bi moglo biti??

Početnik
RE: str.2 novi kvar,, esp blokiranje,, pomoc !!!

Sta ce biti, senzor brzine, ha ja..nista neobicno... :cool:

Da slucajno nisu razlicite dimenzije guma na autu, mislim, sve je moguce :D

nisu raylicite dimenyije, na sve cetiri su iste 205-55-16;)

Oggy je napisao(la):
Sta ce biti, senzor brzine, ha ja..nista neobicno... :cool:

pojasni malo drug,, meni je ovaj mehanicar rekao da je to abs uredjaj vako, nako:D sta ja ynam,, uglavnom ujutru opet kod moga mehanicara, pa nek odgonetne sta je u pitanju,, jer da se ovo desi na 180+ ne bi valjalo,, a svaki dan mu je 100 120km-h +:123:

Član

Senzor okretaja mislim da se tako zove nekako pa u suštini ti taj esp radi preko tih gluposti od abs-a...vjerovatnod a samo taj senzor treba zamjeniti ;);) ne bi to trebalo biti skupo...