raymo je napisao(la):Dobro je znati ja 50km placo kad sam auto razbijo na koji sad zovem sa mobilnog 1282 ili ovaj 282 100 da upisem
Mediteran je napisao(la):c/p putujbih.com
Pozivom na tel. (033) 1282 odnosno (033) 282-100 sa fiksnog ili mobilnog telefona besplatno možete dobiti sljedeće usluge:
informacije o stanju i prohodnosti cesta i uvjetima za vožnju u Bosni i Hercegovini
tehničku pomoć na cesti u cilju osposobljavanja vozila za nastavak putovanja (usluge popravke manjeg kvara na vozilu)
uklanjanje neispravnih i oštećenih vozila na ceste u cilju nesmetanog odvijanja prometa.
Spomenute usluge pomoći na cesti mogu se besplatno dobiti jedanput mjesečno i najviše tri puta godišnje.
GTI FAN je napisao(la):Mediteran je napisao(la):c/p putujbih.com
Pozivom na tel. (033) 1282 odnosno (033) 282-100 sa fiksnog ili mobilnog telefona besplatno možete dobiti sljedeće usluge:
informacije o stanju i prohodnosti cesta i uvjetima za vožnju u Bosni i Hercegovini
tehničku pomoć na cesti u cilju osposobljavanja vozila za nastavak putovanja (usluge popravke manjeg kvara na vozilu)
uklanjanje neispravnih i oštećenih vozila na ceste u cilju nesmetanog odvijanja prometa.
Spomenute usluge pomoći na cesti mogu se besplatno dobiti jedanput mjesečno i najviše tri puta godišnje.
Po ovome ne bi rekao da ce te slepati 10 kilometara,radi se samo o uklanjanju vozila sa ceste.
Dodju s bagerom i ćusnu te pod put besplatno :lol:
Oggy je napisao(la):Ne mogu da vjerujem koliko vas nije znalo za ovo vezano za Bihamk i njihove usluge :icon_eek:
Kenno je napisao(la):U principu usluge auto-moto kluba treba odvojiti od registracije. Šta da radim ako imam nov auto i jedno 4-5 godina mi ne treba nikakva intervencija!? Gospodi priučenim mehaničarima plaćam bez potrebe.
Ko hoće neka plati tu članarinu i neka koristi usluge, ko neće nek plati šlepu kad mu zatreba po cijenama za obične građane i to je to...ko putuje vani neka plaća dodatne usluge koje pokrivaju cijelu Evropu....