Član
Hidraulic je napisao(la):Ima već tema povodom zapljenjenih auta.
Prešo sam i uzduž i poprijeko ali je nisam pronašo!!
Gdje ti se ta tema tačno nalazi??
:icon_question:
Hidraulic je napisao(la):Ima već tema povodom zapljenjenih auta.
edo_benz je napisao(la):dahoce esmeraldu ponovit :lol:
Volvo S 80 je napisao(la):Hidraulic je napisao(la):Ima već tema povodom zapljenjenih auta.
roki_actros je napisao(la):Internet, drustvene mreze, i spansko-meksicko-turske govnjive safunjare su razdvojile ljude (htjeli mi ili ne htjeli priznati to je tako)..Jeftinije je sjediti i chatati sa konom, nego otici na kafu pa sjesti u toplu sobu i razgovarati..Radje ugasi svjetlo uvuci nos u TV gledaj neko tursko-meksicko-spansko sranje..Njake ezele, mezele, tugovanja, radovanja, bolovanja i sl. nazive serijetina prokletih..Tako komsija misli da nisi kuci, pa nece ti ni doc' na sijelo..Cim se ljudi ne druze "in vivo" nema ni dobra..Izleti na sat u grad, pa trk kuci na fejzbuk, propustiti ces aman brdo informacija..Ljudi su postali ovisni..
Ovo je jako teska i opsirna tema, i normalno je da ima neslaganja, ali treba realno sagledati..Sve je moguce unistiti..Pricalo se da svasta nesto da je nemoguce, pa desi se..Eto i snijeg u Sahari pade..Mozda i fejzbuk umre..Tko zna.
sema911 je napisao(la):odgodila taj zakon SOPA prepali se
Nexus je napisao(la):Volvo S 80 je napisao(la):Hidraulic je napisao(la):Ima već tema povodom zapljenjenih auta.
http://www.bhtuning.com/nemojte-izazivati-fbi-t-68018.html