roki_actros je napisao(la):
Zivot je postojao i prije fejzbuka, i prije "interneta" pa tako i da ako sruse sve te "zanimljive" stranice, necemo umrijeti..Jedino cemo morati vise koristiti mozak, vise citati i listati knjige i to je sve..Isuvise smo se svi opustili i oslonuli na "internet"..Prezivjeli smo rat i mnogo gore stvari, pa zasto ne bi smo ove sitnice
upravo
prosli mi je post bio previse jednostavan i mogao se bas svakako protumacit ali to sto sam rekao da ukinu fejs, je iz razloga, sto pored svojih dobrih stvari ima duplo vise negativnih i glupih stvari, to je moje misljenje, privatnost je postala stvar za koju nisi siguran. Razumijem da je od koristi i sve treba koristit u granicama normale. Ali s ovim sto imamo na fejsbuku se pretjeruje. Neke stvari gube svoj smisao, prave se aplikacije koja ti prorice sudbinu i slicno :icon_rolleyes:. Za Boga su mnogi zaboravili. Account na fejsbook-u je spisak informacija koji sluzi za mnoge stvari nije to samo drustvena mreza, vec je to citav dosije kojim mi prestavljamo amerikancima, najglupljoj naciji. Mi se povodimo za njima i zelimo biti u modi, pa njihovo drustvo je po meni propalo, sve im se svodi na COCA COLU i FAST FOOD sjedi na fejs i truhni za racunarom. Ja koristim fejs samo zato da ne budem pojedinac koji je izuzetak. Imao sam jedan racun i trajno sam ga obrisao, odmorio sam se nemam sta drugo da kazem. Izlazak u grad i izlazak na kafu su bili dosta bolji, nakon dva mjeseca ponovo sam napravio profil i imam sasvim drugi pogled na fejs. I jos nase drustvo, vecina mladje populacije zivi od tih lajkova, slikanje po WC-u i tome slicno, ko ima stalu nek se i tamo uslika pod kravinim repom
:lol:. uzme rep ko sekretarica slusalicu :lol: I jos mnogo bih pisao ali nema potrebe. Pa i Wi Fi po kaficima kvari gust kafe i izlaska i to mi smeta.
Covijek umre pa se naviknu najblizi bez njega, stara poznata "krv nije voda", a da mi sad tako gledamo na facebook je smijesno. Stoga neka ga i ukinu, zivit cemo ko sto zivili smo i bez fejs-a