nedzadr Član 17.04.2011 #2.221 RE: SMJESNE SLIKE hahahahah Itekako si lijepa ljubi te dekica :lol: :lol: :lol:
nedzadr Član 21.04.2011 #2.231 RE: SMJESNE SLIKE E da su kod nas ovako zgodne uniforisane osobe,a ne sve krezavo,debelo... :lol:
OggyBoy Član 24.04.2011 #2.233 RE: SMJESNE SLIKE strujaze je napisao(la): E to ti je rec moderan sistem Kliknite za proširenje... LCD ili TFT?
RE: SMJESNE SLIKE strujaze je napisao(la): E to ti je rec moderan sistem Kliknite za proširenje... LCD ili TFT?
strujaze Član 24.04.2011 #2.234 RE: SMJESNE SLIKE OggyBoy je napisao(la): strujaze je napisao(la): E to ti je rec moderan sistem Kliknite za proširenje... LCD ili TFT? Kliknite za proširenje... CRT buraz :lol::lol::lol::lol: nije mojih ruku djelo svega mi da se odmah razumijemo da sta ne pomislite
RE: SMJESNE SLIKE OggyBoy je napisao(la): strujaze je napisao(la): E to ti je rec moderan sistem Kliknite za proširenje... LCD ili TFT? Kliknite za proširenje... CRT buraz :lol::lol::lol::lol: nije mojih ruku djelo svega mi da se odmah razumijemo da sta ne pomislite