tibor987 Član 14.04.2011 #2.206 RE: SMJESNE SLIKE A dobro niej toliko lose, koliko je moglo i gore...recimo u exp.posudu
tibor987 Član 14.04.2011 #2.208 RE: SMJESNE SLIKE Tanka je linija u fazonu i "nidje veze" momentu... Motor U kosilici provizorno - fora Motor sprtljan NA kosilici - nidje veze
RE: SMJESNE SLIKE Tanka je linija u fazonu i "nidje veze" momentu... Motor U kosilici provizorno - fora Motor sprtljan NA kosilici - nidje veze
elvis_h Član 14.04.2011 #2.209 RE: SMJESNE SLIKE a i ti ga bas moras u detalje ..... aj bre popusti loma......
Limpi Član 15.04.2011 #2.213 RE: SMJESNE SLIKE pusti ba tibora, njemu zao kada vidi onaj motorcic kod sebe u autu :lol: :lol: doduse i meni je isto
RE: SMJESNE SLIKE pusti ba tibora, njemu zao kada vidi onaj motorcic kod sebe u autu :lol: :lol: doduse i meni je isto
tibor987 Član 15.04.2011 #2.215 RE: SMJESNE SLIKE Limpi je napisao(la): pusti ba tibora, njemu zao kada vidi onaj motorcic kod sebe u autu :lol: :lol: doduse i meni je isto Kliknite za proširenje... Kad nas Skodase male stvari pale
RE: SMJESNE SLIKE Limpi je napisao(la): pusti ba tibora, njemu zao kada vidi onaj motorcic kod sebe u autu :lol: :lol: doduse i meni je isto Kliknite za proširenje... Kad nas Skodase male stvari pale
mahe007 Član 17.04.2011 #2.220 RE: SMJESNE SLIKE edo_benz je napisao(la): a jest dobra ova gore :icon_biggrin: ljubi je deka Kliknite za proširenje... :icon_biggrin:
RE: SMJESNE SLIKE edo_benz je napisao(la): a jest dobra ova gore :icon_biggrin: ljubi je deka Kliknite za proširenje... :icon_biggrin: