Hahaha a dasta je vec volkswagen. I danas mi je majka napravila novu kozicu mjenjaca od eko koze (nekome je možda cudno al moja majka je vrhunska snajderica). Tako da je još jedan detalj u unutrašnjosti prepravljen al ima jos puuno posla300 puta ljepsa unutra nakon što si plastike uradio. Volkswagen Fabia
Ponesi svakako kolega. Evo i danas fin dan i iskoristio sam ga maximalno. Čitava konzola skinuta, bilo zivih ljudi ispod nje(16 godina nije skinuta), rucna zategnuta, rucica mjenjaca upala ko budali šamar.. Dakle evo slika cistog interijera nakon duugoo vremenaI meni je drago da sam te upoznao, i tebe i tvoju Fabijanu Sto se tice znaka na volanu, njega ne mozes skinuti jer je utopljen u plastiku volana ali kad se budemo nasli za opruge, ponijet cu ti jedan onaj svoj znak od volana "vrs" ako hoces. Ili eBay pa traziti samoljepljivi znak za cepove felgi ako hoces samo znak Skode
U pravu si odignuttiji je al je to zato jer je ovo slikano par sati poslije montaze. I oni u nuica su rekli da je visi nego što bi trebo bit al da ce a vremenom pastPa u principu kad je ovjes normalan tvornicki pikaj da bi ti cep felge trebao biti u ravnini sa pragom. Ako dobro vidim nazad je u ravnini ali naprijed je odignutiji +2cm ili slika laze...