Član
Evo cisto da se vidi da radim nesto. Zimske idu u sivu posto vece izgledaju a i razbiju crnilo. Svaki dan po jedna jer se ne stize od posla jbg. Za ljeto idu nove 15ke i vjerojatno opruge neke posto je jos uvijek na tvornickim
Sreca nije po fabijani nista, da je otislo lizali bi oni jezikom boju sa nje hahahahDogodi se to. Kad sam farbao ljetos plastiku ispod sajbe u crnu mat da je obnovim od sunca, kapica spreja je pukla i ispisala sve po sajbi i blatobranu i krovu. Onda sam proveo jedno 2ipo sata skidajuci to sa laka pa polirao da skinem kapljice. Repertoar psovki mi je bio zavidan. A RenCo sprej...jebiga
Hvala. Danas sam radio to a pred vecer pa nisam mogo uslikat po danu. Sutra ti uslikam unutrašnjost, mada je kaos unutra jer je vani kisa pa mi se neda cistit hahah. Ako mislis na ove lajsne unutra, a ovu na braniku sto sam farbao u crno. Ona izgleda kao da je nova tj nije se slozila sa bojom auta al izgleda ko da je premazana onim crnilom za plastiku i gume. Sto je meni dovoljno samo da nije onako blijeda i ruznaExtra ispale felge,puno puno lipsi na sivima,de uslikaj lajsne po danu usporedi prije i poslije,i ja nesto kontam da to napravim al ne znam oce li se vidit lipo razlika,mada mi je najbolje kupit chrome lajsne al eto....
Uslikam sutra kolegaJa mislim na onu lajsnu branika sto si farba,da vidin kako je ispalo