Bocky je napisao(la):svaka cast... ako nije tajna gdje si nasao, ima li negdje u SA, planiram i ja jos jedan uzeti... sad imam 307 D4 i mogu ti reci da sam poprilicno zadovoljan....
IGY je napisao(la):Bocky je napisao(la):svaka cast... ako nije tajna gdje si nasao, ima li negdje u SA, planiram i ja jos jedan uzeti... sad imam 307 D4 i mogu ti reci da sam poprilicno zadovoljan....
kupio sam kod Feleta u radnji FK automotiv na Ciglanama
Bocky je napisao(la):svaka cast... ako nije tajna gdje si nasao, ima li negdje u SA, planiram i ja jos jedan uzeti... sad imam 307 D4 i mogu ti reci da sam poprilicno zadovoljan....
Fele je napisao(la):Sto se tice Pioneer-a autoakustike ubuduce sve mozete kupiti preko mene u prodavnici, koja se nalazi na Ciglanama (Husrefa Redzica 12)
Igy nek su sa srecom i da brpnes i osvojis koji pehar
Fele je napisao(la):Bocky je napisao(la):svaka cast... ako nije tajna gdje si nasao, ima li negdje u SA, planiram i ja jos jedan uzeti... sad imam 307 D4 i mogu ti reci da sam poprilicno zadovoljan....
Sto se tice Pioneer-a autoakustike ubuduce sve mozete kupiti preko mene u prodavnici, koja se nalazi na Ciglanama (Husrefa Redzica 12)
Igy nek su sa srecom i da brpnes i osvojis koji pehar
erol_brcak je napisao(la):oo igy pa nek je sretno.
meni stoji 306-ica u prasini neotpakovana,a znas problem sa mojom ibizom,faaaaaak!
addo je napisao(la):Lijepo, lijepo svaka cast! Nek' ti je sa srecom i da ti zarade koji pehar i koji novcic!
erol_brcak je napisao(la):budem,al mi valja sam,nema u brckom sve neki mulci,a ja opet tanak sa znajem,ali ko riskira profotira,pa cu probat,samo cu te trebat na msnu pitat oko nekih sitnica,ali valja prvo HU kupiti