RE: Seat ibiza UPATE!!!
evo malo sam se i ja potrudio pa uradio nekih par sitnica na auticu, da puno ne duzim sa pricom slike same pricaju
sat u prvobitnoj izvedbi, ide jos mala dorada ali u sustini to je to, taj izgled ce da bude
zatim malo sam i promjenio zvuk, ugadnjom sportskog lonca, (cim dobijem vozacku nazad skida se i srednji lonac
)
zatim su kupljene alu felge sa dimenzijama 195x45x15
zatim su kupljeni faroi od GTI ibize i obradzeni (zahvaljujem se Ligi na dobro obavljenom poslu)
postavljanje istih (zahvalnica ide Vedi i Aldenu, koji su me podrzavali i pomagali)
ali kako uvjek , ali bas uvjek nesto krene po zlu, i meni je isto tako bilo, farovi mi na zalost ne odgovaraju, i ako su na izgled isti i velicina i duzina je ista, ipak malo je drugaciji oblik, vjerovatno je razlika u godini proizvodnje, kod mene je maska malo drugacija, do sad nisam ni primjecivao to, ali jbg, tako da su farovi sad u kuci i koristim ih umjesto nocne lampe
u medzu vremenu sam i kupio 5 metara DLS kabla od 50 kvadratica, tako da mi treba jos par koraka i do muzike u gepeku, ali o tom po tom
P.S. treba podhitno spustanje, znam to, i svjestan sam da ce biti tih komentara najvise, ali to je sljedece i cim prije to bolje, je, jer ce tek tad felge doi do izrazaja