VR6Boki je napisao(la):Bas sam ti htio reci da ne palis gume previse da ne slomis mjenjac, osjetljiv je Saxo na to. Ustvari, svi jaci auti su osjetljiviji na to, jer veliki su otpori u mjenjacu. I ja sam promjenio isto jedan mjenjac, ako nisi vec nasao majstora, mislim da ti se najbolje obratiti Lazi da ti on to uradi. Najbolje ce uraditi a vjerovatno ces i najjeftinije proci kod njega... Znas li sta je tacno puklo u mjenjacu? Meni je bila zviznula spojnicka, sad imam i jedan rezervni mjenjac
Vlado206rc je napisao(la):Dobar Saxo ali ne valja sto su felge crne previse ga je zatvorilo, ja sam imao na 206 1.6 16v takve felge i ofarbao u perla bijelu jer je auto bio crn. Ako hoces posaljem ti sliku da vidis kako je izgledalo po mom misljenju bolje bi mu lezale bijele felge :lol:
Belmin1 je napisao(la):Joj viđao sam ovog saxa jos kad je imao onu crvenu "cizu" na felgama
mooamer je napisao(la):e ovako da malo osvjezim temu,danas sredjen mjenjac tj. stavljen novi nisam siguran koji je al uglavnom prezadovoljan sam,jos par nekih sitnica uradjeno i tako...sto se tice mjenjaca opcenito kraci je od onog prethodnog al brze vrti i da veceras sam se probao na parkingu sa par auta i svi me satrali :lol::icon_cry::icon_cry: al bice to bolje!