trizex je napisao(la):decko bas pichi priznajem poraz, ali onoliko, nesto nije dure, revans obavezan
Oggy je napisao(la):najbrzii bez turbine
nino2210 je napisao(la):vidjam ovaj auto gore na kosevskom brdu kod ona 2 konzuma.. mislim da je to taj .iste felge sve isto .. auto je san snova .. Pozdrav
dado3003 je napisao(la):Auto mi se svidza, nek bude sa srecom a sta bi neku noc sa onom ibizom zutom fino te preslusa a jos dizel
mooamer je napisao(la):dado3003 je napisao(la):Auto mi se svidza, nek bude sa srecom a sta bi neku noc sa onom ibizom zutom fino te preslusa a jos dizel
ma brate ako si kandidat dodji i ti pa me presluaj,jbg nije nicija do zore pa ni moja al bice bolje ubrzo!
slomljen mjenjac u saxije!!!: Icon_mad:: Icon_mad:: Icon_mad:
Lexillium je napisao(la):Jesi li ti neku veče ili neko sa sličnim stao sa mnom na crtu, semafor kod Avaz centra u Nedžarićima:icon_question:
mooamer je napisao(la):nino2210 je napisao(la):vidjam ovaj auto gore na kosevskom brdu kod ona 2 konzuma.. mislim da je to taj .iste felge sve isto .. auto je san snova .. Pozdrav
jeste brate gore zivim javi se ako budes gore!pozz i hvala
funky je napisao(la):Lexillium je napisao(la):Jesi li ti neku veče ili neko sa sličnim stao sa mnom na crtu, semafor kod Avaz centra u Nedžarićima:icon_question:
on je sa svima na crti hahahaha :lol::lol: