emirEX_sa je napisao(la):trebao si onaj radapciger za fiatov zadnji trap slikati.... hahaha e ono smo izveli da valja. ja sam prezadovoljan
AldinShpura je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):trebao si onaj radapciger za fiatov zadnji trap slikati.... hahaha e ono smo izveli da valja. ja sam prezadovoljan
ma yok ba,ono je home made bitno je da se posao obavi da valja,resursi ljudstvo...sve je to potrosni materijal :lol: drago mi je da si zadovoljan
IGY je napisao(la):ma kod mene je golf II III za dijelove, tako da je to isti klinac,
cak mi je sadasnji mjenjac od dvice 1.6 kazu jaci je pa cemo vidjet...
IGY je napisao(la):znaci mozes i meni nesto slicno napraviti
znas da ono tesko motam ko da nije servo :icon_biggrin:
onaj dio gdje ide remenica se nemora grijati,skida se izbijanjem,i imas tih semeringa u prodaji ,nisu skupi,kad vec imas na umu da mjenjas semernig,kupi i lezaj pa zamjeni,nije skup,mar KMovamirsadgolf je napisao(la):Drug da te pitam skoro sam na svog keca ugradio servo volan, i desilo mi se to da na pumpi malo curi ulja kod dijela gdje je remenica.Pumpa je ista kao tvoja i da te pitam da li se moze zamjeniti samo semering i kako mogu skinuti onaj trouglasti dio na koji se nabaci remenica,da li se mora grijati?Pusta ulja u toku sedmice mozda pola deca,nema lufta u lezaju i ne bruji.Pa ako mi mozes odgovoriti???
Nelle_G je napisao(la):Super ispalo, svaka cast ... jos reparacije letvi volana da radis