Renault Clio 1.5 dci - update

Renault Clio 1.5 dci - update

Član
da malo skinem prasinu s teme :icon_smile:
vozika se auto non stop, lakirao sam lajsne bezbojnim lakom, zadnju karambolku sam malo zeznuo popravit ce se, ostalim sam zadovoljan.. u planu imam staviti jos gljivu i neki sportski lonac nazad, 2 cijevi da malo izvire ispod karambolke :D

i evo jedna sliba morska sa starijim rodjakom :icon_smile:

 
Član
Hvala, hvala :cool:
evo ga jos jedan mali update, uzeo spojler od clio sport-a.. bice uskoro i koja bolja slika :icon_smile:





 
Član
Stavio sam FK automotive gljivu, fercera sve auto ima dosta grublji zvuk i malo ima bolji odziv na gas.. slike ce biti dok jos to poslozim fino. a evo nekih od danas:












i evo jedna kombinacija kako je to izgledalo kad sam auto dovukao kuci tj. kad sam ga kupio i danas..

 
Član
nema sta lijepo izgleda na cesti samo ti ne radi desna stopka, upratio sam te sinoc alipasino-nedzarici, sijes izmedju auta :123:
 
Član
I ja sam upratio da nekad ne radi nmg da provalim sta joj je.. Da li bi ferceralo da uzmem plus sa druge stopke? :/ hvala na komentarima! Pozdrav!
 
Član
Samky da kazem to nije do + nego do mase , sad nezz jesi li skdiao stopke . ugl imaju one stopice vidjet ces nekih 7komada samo zapamti koja gdje die uzmi ocisti ih i stegni stopicu kada ih psotavis i onda gledaj kako ces onaj gumeni dio uklopiti jer cesto puta voda udje i to zezne ugl odradi kako sam ti napisao i ences imati prob jer sam ih ja tako rijesio ;)
 
Član
ma brate masu sam rijesio, radi sve ostalo samo pozicija ponekad zeza, to je prva ona stopica s lijeva na desno i to je plus koliko sam skontao.. sad dalje ta zica ide u led diode od pozicije pa sta mislis da je malo ogulim i uzmem komad zice i spojim isto tako na oguljenu zicu prije stopke tj samo da zaobidjem onu stopicu prvu i spojim direktno jer je stopica nekakva lohotna pa tu gubi kontakt bar ja mislim.. ako si skontao sta sam napisao haha :D
 
Član
Fino si ga sredio ništa previše a opet dosta da se ističe u odnosu na druga auta, ovi štopovi su skroz cool liče na fabričke a opet nisu fabrički :D:cool:
 
BHT Ovisnik
pravo dobar clio, najmocniji mi je naprijed:cool: svaka cast,jos eventualno nazad neki fin auspuh:icon_biggrin:
 
Član
Hvala kolege puno, stope je radio D_cash od njega sam ih kupio a evo i kako svijetle


a u planu sto se vanjskog izgleda tice nazad neki auspuh 2 rore, nista pretjerano.. pa da se malo bacim na interijer :icon_smile:
 
Top