Preporuka za kupovinu automobila!

Preporuka za kupovinu automobila!

Član
Moze se za te pare uzeti ljepo auto ako nisi siguran sta da uzmes u pik stavis 7kkm i stavis od 2004 pa ces vidjeti ljepe ponude ovdje ti se svakakvih sepeta nudi:lol:;)
 
Član
Ovdje ko sta vozi izgleda i preporucuje :D :icon_rolleyes:
Corsa za svaki dan fino auto skroz sto ih ne bi pogledao :icon_smile:
A sto raymo rece svakakvih sepeta se i preporucuje glavno je ovo Citroen C1, Toyota Aygo, Peugeot 107 :icon_eek: za 7000 se kupi auto ne sepet :D:lol:
 
Član
Svi su ovi prijedlozi dosta dobri i objektivni , ali ce na kraju opet biti kako zena kaze
:lol::lol::lol::lol
 
Član
Drug samo benzinca, i to najbolje 1.6, servisi benzinaca su ti jeftinijih od naftasa (trakora :D) a i nema dual mass kvacila koje kao sto kolega oggyboy rece cca 1000km, skupih dizni i pumpi, servisa...i u svaka doba mozes ubaciti LPG da smanjis potrosnju duplo ako pravis mnogo km ;).
 
Član
ako je dobar vozac kupi ova manja auta ako je malo losiji onda mercedesa ili nesto cvrsce,pa nek ona gazi cestom..;)
 
Član
Ono sto zena kaze :D kupi dzipa kakvig :D

Zezam se haha :) po meni su costa i fiesta onako bas fina auta a benzinci su im jako mali potrosaci, cijene su im jako niske, odrzavanje u odnosu na dizela duplo jeftiniji, motori sta reciredovan servis i vozi :)
 
Šta god da se uzima nema lošeg auta koliko može biti loš vlasnik! Recimo polo 9n2 SDI 2008 + poslije 150.000 km laganice počinje uzimati ulje. Ali s druge strane tankom možeš navući i do 1200km po svemu, i to je jedino što valja u ovoj priči. Škodini stariji SDI motori mislim na period 2000+ su ok motori isto, u nekoj Fabiji ga možeš uzeti za lijepe pare. Ne bih savjetovao polo 1.4 TDI jer je to smeće od motora jer dok ide ide, kad stane poseri ga. Dok s druge strane Fiatovi motori JTD (1.3/1.9) su se pokazali kao dobra opcija u gradu jer ne troše puno, lanac mjesto remena (kod 1.3), kvalitetne dizne nisu osjetljivi na gorivo pretjerano. Ulje malo skuplje ali ako ga ne pije rahat si jer možeš u intervalu do 15.000 pređenih mjenjati. Lično glasam za 1.3 Mjet! Lično nisam pobornik francuza zbog skupih još uvijek dijelova, zamjenski prave samo tako probleme. Recimo kod HDI imaš el. diznu na Bosh pumpi koja kad ode možeš se na glavu okrenuti, zamjenske nema već moraš u Servis da te oderu. I da kad već spominje se zamajac kod Corse ja iskreno još nisam čuo da je kome otišao, jer manje drkajte po mjenjaču, ne ostavljate u strani bez ručne napnut zamajac i neće vam otići. Recimo to je kod Golfa petica pretežno 2.0 TDI problem ko ne zna s njima. I džaba ova sva priča kad će žena doći i reći šta će mi to to je bez veze, i gledati auto po boji, a šta je u motoru ko ga šiša. Kao moja, ako se šta čuje pojačaj radio-više se ne čuje! Žensko i auta, kao ja i oklagija.
 
Top