soffa je napisao(la):maa najbolje odes ko to radi das liku 50km nek uradi i sretno...
ArminM je napisao(la):Znam ja kume sta je danas u BiH 50km, i cijenim svacije znanje.
Svi vi na poliranje gledate samo kao nanosenje paste i trljanje iste. Malo ste se zajebali ako imate takvo misljenje. pitajte kolegu MTR-a koliko njemu vremenski treba da ispolira kompletno auto, da bi opravdao njegov rad
ako cemo po tezini posla i uradjenom teze je ispolirati auto nego napraviti pokvareni zub, mislim na to koliko se covjek fizicki umori
Racunaj na to da se auto mora oprati prije poliranja, da se moraju zastiti neki dijelovi (lajsne i slicne stvari), da se auto mora ispolirati u 2-3 a mozda i vise slojeva prije nanosenja zavrsne paste i voska. Gdje je materijal, gdje je utroseno vrijeme
Niko poliranje nije naucio preko foruma ili neceg slicno, i toga morate biti svjesni
BUDALA je ko ispolira kompletno auto za 50km ( taj ne cijeni ni sebe a ni svoj rad )
Stojim iza ovoga sto sam napisao, ko je radio ili radi zna o cemu pricam
Franki je napisao(la):Glavni kirurg u bolnici u Mostaru ima dnevnicu 100 maraka.
Čitav zivot ganja skole, i dan danas tim hoda po Americi na usavrsavanju a zavrsili su skole prije 20 godina.
Nemam vise nista reci na ovu temu, sta bi god dodao nekoga bi uvrjedio pozzzz i sve najbolje od srca da uzmete i 5 stoja za poliranje
rs6 je napisao(la):Franki je napisao(la):Glavni kirurg u bolnici u Mostaru ima dnevnicu 100 maraka.
Čitav zivot ganja skole, i dan danas tim hoda po Americi na usavrsavanju a zavrsili su skole prije 20 godina.
Nemam vise nista reci na ovu temu, sta bi god dodao nekoga bi uvrjedio pozzzz i sve najbolje od srca da uzmete i 5 stoja za poliranje
pa brate onda uci skole, budi hirurg, nemoj polirat auta..... opet kazem silver koji je najjednostavniji za poliranje, na njemu moras ostavit nekih 6-8 sati ( zavisi od stanja i velicine auta )
nego nemoj se nac' uvrijedjen, ali nemoj pricat o necem sto povrsno znas .... ni moje znanje nije mjerodavno MTR-u, ali radio sam taj posao i radim ga tako da dok uzmes u obzir koliko kostaju spuzve, paste, plus struja, pa pranje..... ima tu dosta stavki i naravno o svemu moras vodit racuna .....
ArminM je napisao(la):ne moze se objasniti nikome ko se nije bavio ili bavi tim poslom
ArminM je napisao(la):ne moze se objasniti nikome ko se nije bavio ili bavi tim poslom