Član
jusuf je napisao(la):Perfektno odradjen posao kao i uvijek
Ako moze jedno pitanje, da li se moze srediti poliranjem ili nekim drugim nacinom osim farbanjem parnica od kljuceva duzine oko 1m, mozda i vise?
samo lakiranje brate :icon_sad:
AnDel je napisao(la):profesionalac si brate nema govora...iako lose je polakiran auto...
sad covjek je platio lakiranje, a dobio lose lakiranje i extra poliranje :icon_biggrin:
koliko dugo moze da se boja odrzi ovako polirana i jel ima nacina da se necim predje i zastiti bez da se polira ponovo nakon 6-12 mjeseci recimo :icon_question:
i meni bi trebalo ovakvo poliranje, jer nisam zadovoljan kako je auto polakiran, nesto slicno kao na ovom golfu, boja nema onaj sjaj ogledala....i napisi neke okvirne cijene, ili na pm, ako me put nanese tamo navratio bi da odradis i moje auto
boja ostaje ista jer je ispod laka , lak kad se jednom sredi kako treba takav ce i da ostane a sve zavisi od toga kako se odrzava ( lose pranje ce ga opet posrat ) .
poslije poliranja je bitno ( najbitnije ) staviti dobar i kvalitetan vosak preko i gotovo .
Ovaj sto ja stavljam NE MOZE se skinuti niti najjacim deterdjentom i traje 12 mjeseci u najekstremnijim uslovima , sto znaci naredne godine uzet antisilikon , odmastit auto , preletit glinom i nanijeti vosak ponovo , i to je to