Član
Ko ne moze odvojiti jos 100 tinjak km za bi xenon projektore uz xenone? Moze svako,ne moze mozda odmah,ali bolje se strpiti nego praviti probleme i sebi i drugima.
imas osram, nightbreaker ili cool blue, al nisu ni blizu xenona i crkavaju ko lude, a nisu bas jeftineNakon svega procitanog dodje mi da odustanem od ugradnje xenona....Ima li kakvih aftermarket halogenih sijalica da su malo jace, kvalitetnije od ovih standardnih i da bacaju svjetlost koja nije ova standardna zuta, vec da malo vuku na bijelo, kao npr. 4300 ili 5000K xenoni?
Samo hitan odgovor od nekoga da ne otvaram novu temu , crkla mi je instalacija od bixenona , eh sada , ubacio sam drugu ali nije dzek isti , mislim isti su dzekovi na sijalici i na toj instalaciji , obe su zenske , ne mogu se ustekati jedna u drugu , kako je to moguce ? i da li smijem otkinuti sa instalacije dzek i driekt spojiti na sijeliacu , crvena na crvenu , crna na crnu ?
Jer kad blicam ugase mi se sijalice...
Sta ti dodje luster stezaljka?
Ili si nova skola prakse, ali pitaj kojeg hoces profesora u skoli slabe struje i reci ce ti iz pika luster stezaljka, opste poznat izraz. Ali nebitno, nije to temaJa radim cesto sa instalacijama i od te sam elektro struke...kod nas se zove redna stezaljka....ne vidim samo odakle izvuce luster....kao da se samo lusteru nastavlja kabal