Član
A sta kazete na ovo?
Haha ne brini za tu lampicu to je od te greske sto mi ne radi kazaljka od goriva zato se upalila.kažemo da bez dijagnostike nema nista
Haha ne brini za tu lampicu to je od te greske sto mi ne radi kazaljka od goriva zato se upalila.
A potrosnja?
Hahahha svaka cast moram vidit kako ispadne, ajd stavi koju sliku kako si uradio da vidimpusti sad to, nego kad budeš htjeo uklanjat brisač zadnji .postupak je sledeci.
1. kupi bocu dobrog vina, popij ga sa curom/ženom
2. odvrni iznutra brisač, na 3 šarafa , začepi onu cijev od vode, jer da nebi isla voda po gepeku kad nekad slučajno ručicu pritisnes.
3. kad izvučeš motorić vidjet ćeš ima gumeni dihtung, skini ga i okreni naopako.
4 onda onaj čep od vina, na pola presiječeš i ravnu površinu crnim matom pređeš i gurnes ga u rupu, znaš kako fino zadihtuje bude ko bombona
Svaka castNista cudno za taj motor, evo ti slika mog passata jaceg 20 konja od tvog i automatik getribom
Hahahha svaka cast moram vidit kako ispadne, ajd stavi koju sliku kako si uradio da vidim
Oke nije problemajd za jedno 2-3 dana , kad mi dođe auto , sad je kod lakirera
Nije nije, niz brdo, cak je bilo na par mjesta i uz brdosad cu i ja svog Passata pustit niz brdo pa cu slikat kad bude 3.3L potrosnja
Passat 3B TDI 115ks karavan, 5 osoba i u gepeku bilo stvari na relaciji Srebrenik-Sarajevo potrosnja 5.5L a nisam ga tusio nego normalna voznja moze se jos malo spustit al to nije moj stil voznjeOvo je relacija Livno- Budva. nije vam nitko kriv sto vozite dizele koji "ne" trose