Član
Hahaha hvala prijateljuPoslati da je prokleto odlično
Hahaha hvala prijateljuPoslati da je prokleto odlično
Hehehe hvala mate, ako nisi bio u toku mojih radova evo ovdje se jos bolje vidi koliko je zakucan napred i to je jos slikano maximalno gledajuci sa poda i + je malo unutrasnji dio ruba savijen ka goreWow,koliko je zakucan naprijed,jos ta prva slika sa izbacenim prednjim tockom na desno je vrh,folije nisu mogle bolje da se posloze....Zakucan da valja,svaka cast na autu
Haha ne smeta nista, msm ne kaci ni malo napred, samo malo je patnja vozit po nasim putevima jer su puni zakrpa i rupa pa malo trese al jbg izdrzi se 2 i lagano 20km/h hahaWow,stvarno ono i previse,ali ako tebi ne smeta na nama je samo da parimo oci,jos jednom pohvale sve,samo nastavi
Haha jbg druze, treba umjet voziti na gewindamaonaj je moj bogami kaco naprijed kad smotam lijevo il desno.
i svaka cast kad imas zivce za sve ovo.
u mene je poceo i lupat prednji kraj a kad je tek doso iz njemacke bio utegnut ko cura
Kačo je jer Dženi nije znao motatHaha jbg druze, treba umjet voziti na gewindama
Nije to za svakoga u pravu si, ali ko ne voli ima i drugih opcija ili opruge sportkse ili ne dirati nista
I tvoj je kacio jer su bile podebele gume na onim felgama vidio sam ja ono sve
Nemoze se vise vozit onako jbg los je put ovd kod nas i nemogu vise dosadilo mi, al i na onim oprugama je nizak sto sam sad stavio sigurno 4cm nizi od fabrickih.trebo si samo podic malo auto, dzabe ih skide hehe
hahah ne ne nemoze bas onako visok bithajmo mijenjat, vidio si kako je kod mene hehehe
ja danas zavrsio pola auta, sutra ABD druga polovicahahah ne ne nemoze bas onako visok bit
Al sutra otjera masinu na poliranje 100KM 3 vrste paste ide bice to super ja msm
Super super, samo tako jos ono kad se stavi uffja danas zavrsio pola auta, sutra ABD druga polovica