Vjeruj mi da se dugo dvoumim izmedju toga, al jos se nisam odlucio.Ja bi samo ovo jos u boju auta, osim grilja, jos vise bi doslo do izrazaja
Hvala druze, a sto se tice lipa skida se sutra, nekako puno odudara od ostatka na autu tako da ce ici vanmeni je ovaj lip katastrofa kako izgleda na tvom autu... a ostalo je mjera
Potpuno si u pravu, skidanje mu sutra neginepa to nekako ne prati liniju branika i odmah nije to to... mada to je moje misljenje
Vec je skinutHhahhaa samo spusti i onda ce biti bolje snjim
Ma nije to brate nego,jos bi ga malo zakuco al nemogu smeta mi lip pa sam ga zato i skino, a i puno mi je nekako se isticao nije kao kod tebe.Sale ti je rekao, spusti auto i to ce biti to, nez. zasto su ti bitna misljenja drugih ako se tebi nesto svidja a u ostalom drugacije je uzivo a ti nisi mogao gore to poslikati . . . Nakucaj auto i vrati taj lip odlicno izgleda . . .
Jes to bas, nisi me treba tako povrijediti na taj nacinMa garant ga skinuo zato sto sam ja primjetio da je ukrivo
Hvala prijatelju, trenutno je lip skinut i stavljene su ljetne felge bilo testiranje kako leze na autu i super izgleda mogu vam reci, mada ce na prolece ici jos dole.Odlican passat, fino si sredio gewinde, sta ja znam meni ovaj lip i nije los, na kraju krajeva tebi ae svidja i to je najbitnije. samo naprijed, fino napredujes
masala satrac imo si ti finog posla da se odradi sve ti je ispalo super,da mi neces u komsiluk sutra dolazitiE tako momci ovih dana se odradilo bas puno posla, stavljene gewinde stavljen lip sve utegnuto i dotegnuto kako treba.
Pa da pocnemo od lipa moralo se nesto i rezati i brusiti jer je bilo nekih nepotrebnih dijelova
Tako da je to izgledalo ovako:
Pa je danas sledila ugradnja i prednjih gewindi da to sve kompletiramo odradjeno zakucavanje, mada ja msm da ce ici jos dole kad stavim ljetne felge:
I rezultat je bio sledeci:
Pa je sledila jedna test vozdnja sa jednom fotkicom
I na kraju posto je bio prljav naravno pranje
I tako to bi bilo to do daljnjeg
Heheh jest bilo je svasta nesta, reko sam ti sutra da idem tamomasala satrac imo si ti finog posla da se odradi sve ti je ispalo super,da mi neces u komsiluk sutra dolaziti