ja sam i napisao da je alfa jedna od >najnepouzdanijih< i rekao kako to opet ne utice na ljubitelje marke da uzivaju u tim autima
sto bi bila uvreda iako niko nije spomenuo fiat :icon_rolleyes:, fiat po meni ok auto, nista posebno, ali opravdava odnos ulozeno -dobijeno.
kad vec jesi, da hocu da vozim bmw, audi vozio bi , ali sada mi ovaj auto mnogo bolje odgovara iz x razloga, u buducnosti kad mognem priustiti audi/bmw/mercedes/alfu.. iz 21 stoljeca vjerovatno i hocu, ali to nije tema
cinjenica je da se danas auta prave ko igracke, svakih par godina novi model, i radi toga logicno da se auta prave nepouzdanijim , a i radi lanca prodaje rezervnih djelova, popravke na novijim autima su masno skupe...nije stvar u tome da se auta ne mogu napraviti da budu pouzdanija ali sto bi to neko radio radi gore navedenih razloga...novo auto uzmes, taman sto prodje garancijiski rok/kilometri moras da mjenjas boga oca na njemu, nebitno koja brend i klasa (premium kosta vise za popravak, slabije klase jeftinije, ali to je cjena ekskluzivnosti) , tako je podeseno, i dere te u hiljadama svaki popravak
nemam nista protiv niti jedne marke, pokusavam objektivno diskutovati o temi, ali ocito da nekima smeta ako im diras "svetinju"