Tenutno je na 1.1-1.2 bara 640 ks jer je to maks s ovim oprugama u wastegateovima. U izradi su jace opruge tako da cemo ici na max optimalan tlak za ove turbine 1.5-1.6 bara i to bi trebalo biti 700 i pokoji konjicAaaaa nemam rijeci,smijem pitati koliko PS ima trenutno..all to mi je najmanje bitno jer stvarno nemam sta da pitam,ovoo je predobro...
Auu kakva zvjerka, sve pohvale
Zlatne felne mu odlicno stoje. Sto se mene tice, ja bih ga jos malo spolja sredio u JDM fazonu, ali koliko sam shvatio ti zelis da sto vise ostane serijala.
Nisam nesto mnogo citao o tjuniranju 350z, koliko se iz ovog motora moze izvaditi sa stock djelovima a da bude safety?
Ma bilo je i meni u početku tako neka ideja... Ali onda neznam s vremenom mi se nekako primijenio film. Em zbog policije em zbog toga sto se onda svako lijepi na tebe. Pogotovo danas kad svaki manje vise noviji hot hatch auto je turbo, sve je to načipano na 300 i vise ks em dizeli također i onda Z s svojih 286 ks u originalu na 1450 kg i nije neko brzo auto. Ovako kao sleeper se bas da onda iznenadit ljudewow..
kakav auto i kakav projekat..
Nevjerovatno, kapa dole..
Malo zamjeram sto ides na sleeper opciju vanjskog izgleda, ovaj auto je po meni napravljen bas za kurcenja, pa onda da idu spojleri, neke enkei 19 felge wide body, spojler na gepeku itd itd (razmisljam naglas) )
wow..
kakav auto i kakav projekat..
Nevjerovatno, kapa dole..
Malo zamjeram sto ides na sleeper opciju vanjskog izgleda, ovaj auto je po meni napravljen bas za kurcenja, pa onda da idu spojleri, neke enkei 19 felge wide body, spojler na gepeku itd itd (razmisljam naglas) )