zizosb je napisao(la):Zovne me u podne,pita sto ima, kako si, sto radis......to me nesmeta...
U 18 do 19 sati zove opet pita hocemo vanka....ja velim moze....to me nesmeta....
Oko 22 izadjemo...vecera...cuga...neki party...sve ok...to me nesmeta...
Vracamo se doma...ona bi se mazuljala....prespava kod mene....to me nesmeta....
Jutro budimo se...ona bi opet malo da se mazulja...moze....to me nesmeta....
Ustajemo pijemo kavu mamurni od sinosnjeg izlaska, pijanke i nakraju mazuljanja....ona se negasi...samo drobi kako nam je bilo dobro....kako smo se proveli...kako smo se mazuljali.....USTAJEM I OTVARAM JOJ VRATA I VELIM JOJ.....ZENO BOZIJA MA SKACI ME SE DA POPIJEM KAVU.....SIKTER....to me smeta....
Pojasnjenje....jadni coek trpi dok moze ali njima nigdije kraja....moras puknit da ga j...s!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:zizosb je napisao(la):Zovne me u podne,pita sto ima, kako si, sto radis......to me nesmeta...
U 18 do 19 sati zove opet pita hocemo vanka....ja velim moze....to me nesmeta....
Oko 22 izadjemo...vecera...cuga...neki party...sve ok...to me nesmeta...
Vracamo se doma...ona bi se mazuljala....prespava kod mene....to me nesmeta....
Jutro budimo se...ona bi opet malo da se mazulja...moze....to me nesmeta....
Ustajemo pijemo kavu mamurni od sinosnjeg izlaska, pijanke i nakraju mazuljanja....ona se negasi...samo drobi kako nam je bilo dobro....kako smo se proveli...kako smo se mazuljali.....USTAJEM I OTVARAM JOJ VRATA I VELIM JOJ.....ZENO BOZIJA MA SKACI ME SE DA POPIJEM KAVU.....SIKTER....to me smeta....
Pojasnjenje....jadni coek trpi dok moze ali njima nigdije kraja....moras puknit da ga j...s!!!!
_JokeR_ je napisao(la):strasno strasno a kad zovu i pitaju jesil me pozelio, pa da sam te pozelio zvao bih te logika....
Schumi je napisao(la):Jeste opaki svi sada,lafo kod vas se zna ko piški stojeći u vezi,a mogu mislit sa curom,manji od makovog zrna Ja bar priznajem da je moja zadnja u vezi..DA DRAGA