Dakle definitvno nema nigdje tačke ulaska vode u kabinu, sve živo smo pregledali, dizao tepih i nisu ni vrata ni šajba ni odvodi ni klima ni hladnjak... Komšija ima BMW-a 520 '09 godište i kaže da je i kod njega mokar tepih i da se to unese na nogama pogotovo zimi snijeg i sl. e sad da li je to razlog ne znam...
Uglavnom, napravio sam sebi jedan problem kad sam sušio tepih i zaštitu ispod njega. Pošto sa koristio fen, vjerovatno sam utjerao koju kapljicu vode prema ECU-u od airbag-a, i nakon sušenja kad sam htio da upalim auto, samo je zaverglao i pogasile se sve lampice osim airbag-a (kilometraža, vrijeme, ulje, voda) ništa nije svijetlilo. Mijenjao ključ, donio i onaj plastični, ali ništa neće da upali i samo svijetli airbag.
Da bi sinoć se sama pojavila kilometraža i vrijeme naravno na nuli i tako prekidalo nekoliko puta i uspio sam upaliti auto. Sada mi stoji AIRBAG FEHLER, i svijetli lampica, da li je moguće sad resetovati na dijagnostici i je li moguće da je ovo sve uzrokovao airbag modul, jer ništa drugo nisam dirao???