zen3dom je napisao(la):MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):zen3dom je napisao(la):not bad, samo steta ni jedno vozilo cini mi se iz lokale......
pa pisali su da ce cara (carapic) nikola bit itd isl nema nikoga a oni su lokalni...
pa vidi ko je pisao.....:icon_rolleyes:
ja sam na pocetku napisao da necu doci kao sto i nisam, mozda neki drugi put .....
a sto ti momci nisu dosli zaista ne znam, srle je organizovao i kontaktirao ih.....
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):ma no sikiriki ljudi, svi smo mi u tuning stylingu hehehe niko nece odustajati od okupljanja
G2_1.6B je napisao(la):Ja sam nasao novo mjesto gdje nema policije i niko nas nece ometati niti ista ali ce cekati da se otopi ovo bjelo go*no pa da ga otkrijem veliko je moze nas komotno 30 doci da se izviljavamo radimo sta hocemo nece nam niko nista tu ovi iz naseg lokalnog kluba vjezbaju.
VR6Boki je napisao(la):To ce biti fino ak ima takvo mjesto :icon_biggrin:
I sto bijelo go*no, bas je zanimljivo
zen3dom je napisao(la):ako ce biti driftanja " MORE " hehehehe, a gdje ti je to "skriveno mjesto, nije valjda veseli poligon, da ko ostane bez tocka???
VR6Boki je napisao(la):Ako su fino rasporedjene, mozemo nesto na njih staviti, pa voziti oko njih i stopati vrijeme. To bude ekstra vazda