RE: Mini Meet Istocno Sarajevo Petak od 19:30 !
bas zato sto je prvi trebalo je malo bolje zapeti i bolje odraditi, mislim svaka cast srletu, sa 15g ipak organizovati ovako nesto nije mala stvar, ali jasni su manji propusti koji nije trebalo da se dese....
zna se da ima lokalnih auta koja bi se skupila, minimum 10, onako solidno uredjenih auta, 10lokala+10 sa strane bilo bi super, da prvi skup ostane dobro upamcen tako da pri organizaciji drugog dodje jos vise raje.....
neko napisa da su se mogli skupiti i negdje drugo, a ne muciti se po ovom bijelom "zlatu" dovde a niko ih ne doceka.... jbg
jbg, iduci put bi radi ovakvog iskustva mogli neki i odustati od dolaska radi ovoga...
trebalo je to malo bolje i odgovornije da se ostavi dobar utisak, prvo naci 5 lokalnih auta koja ce 100% doci, pa tek onda organizovati dalje......
cisto beze za caru, ali koliko sam cuo (od drugih, ne znam da li je tacno) ali on Srleta jedva i da zna.......
opet kazem tako sam slucajno cuo, a ovamo je garantovao za njega.... jbg to je malo labavo, ali hajde bice bolje drugi put, njemu svaka cast i na ovome, i ovo je uspjeh