Ako ti Zuro misliš da tema nema smisla onda je preskoči jer ne znam koji k. si se ti naložio zbog toga što sam ja rekao da je GLE smeće.
Ja imam argument da jest jer nije normalno da pri takvoj brzini na takav način bilo koje auto završi na krovu. To je suština teme a ne nečije imovinsko stanje. Izgleda da i ti imaš naviku omalovažavat ljude oko sebe a posebno ako je netko slabijeg imovinskog stanja.
Kakve veze ima to što netko ide u RS po jeftinije gorivo sa tim što je prikazano u videu na početku teme. Molim te ponovo daj neki kreativan odgovor ?
Baš se pitam zašto su se ova dvojica "udružili"
Ne udaram ja na imovinsko stanje, nego ti sad pravis zrtvu od sebe jer nemas argumente. Iz tog mog gore teksta se treba izvuci odredjeni zakljucak, a ti ga nisi izvukao i jos si zakljucio pogresno. Al' nema veze, mozda nekad i shvatis. Da sam te htio uvrijediti otvoreno bih ti rekao da si furaka, ali neces to od mene nikada docekati jer nisam takav, a i sam vozim auto na plin. Tako da, nisi u pravu.
Druga stvar, hoces normalnu raspravu, a nisi dao niti jedan validan argument zasto je ovo smece auto. Prevrnulo se? Wow...
Gdje je tu ugasen ESP, gdje je pijan vozac, gdje je blago odignut unutrasnji dio kruznog, gdje su ostali faktori kao sto je teziste?
Treca stvar, lozis se kad neko brani auto kao da mu je clan obitelji, tako da se i ja imam pravo loziti kad nego pljuje po autu koje u zivotu nije ni vidio ni provozao.
Sjedi, provozaj, pa tek onda mozes nesto pricati. Dok to ne uradis, nisi kompetentan da bilo sta kazes osim da je auto lijepo/ruzno.