Član
taj mi je bio na cliu vec sa ovde slike gore sto sam postavio zuti opel pa dole ovaj komplet lip , a ovaj se moze nabaviti po 60 i nesto km a gledam po piku prodaju ga po 100-130km
taj mi je bio na cliu vec sa ovde slike gore sto sam postavio zuti opel pa dole ovaj komplet lip , a ovaj se moze nabaviti po 60 i nesto km a gledam po piku prodaju ga po 100-130km
moze na tvoj evo ovako bi ti izgledalo
pozzz sofaouu ovo tek sad vidim sve pohvale za trud i ulozeno..prednji kraj nista vise dirati samo ove ledice kad spustis nece biti..a jesi kontao sta za zadnji dio meni bi bilo lijepo da se ovako moze upasovati sa ovog megana branik...
ma nista bez RS karambolke ma bice druga prica kad ja ovoga spustim i stavim mu lip onaj..
ma da , ko zurio nogu slomio ))Maa samo lagano ne zuri nigdje dok bude spustanje bit ce vrh..po meni je na crvenom ovom kulturno i ovo sto si ti uradio ovo sve mi je previse glomazno..
to onaj umjetnik?Imam ti ja covjeka za branike doneses sliku takav i dobijes , jest da je cijena malo jaca al tako je kad se pravi custom