Član
hvala
i tvoj je odlican , samo mu jos nabavi zadnji krovni spojler , a vidio sam na piku lik iz zenice prodaje megana crveni u djelove ista tvoja linija i ima taj spojler...pozz
Hvala jarane...da nemas slucajno Link ?
hvala
i tvoj je odlican , samo mu jos nabavi zadnji krovni spojler , a vidio sam na piku lik iz zenice prodaje megana crveni u djelove ista tvoja linija i ima taj spojler...pozz
hvala ma jos dosta se radilo oko njega vec dok sve fino poslozim slike.. , ma nije tajna , prijatelj mi radio za bunju lakirao im auta pa mu ostao taj spoiler , a nema ih inace samo dva kod nas ova spoilera , prije se moglo naruciti kod bunje a sad kako ide to ne znam...mislim da ti je ebay najbolji...pozzMegane izgleda predobro, posjedujem identicnog samo sa 130.000KM ako nije tajna gdje si spojler nabavio ??
ma nista..Hvala jarane...da nemas slucajno Link ?
hvala coleFin megane,stari mi je bio zagrijan za ovu serijh,alsam mu ipak uzeo volva Isao sam par puta u Njemacku sa Scenicom od firme,ovaj isti motor u njemu,6brzina. Izuzetno malo trosi naspram famoznih TDI-eva,bar meni gdje prodem i citavu Bosnu i autobahn i medugradska voznja. Fino i ide,samo je poslije 130 doosta lijen, ali ovako po masim cestama mi se jako svida.
Kao sto i sam znas samo spusti,odlican je. Sretno