Dobro rade repariranje u Uzicu,ja msm da je cijena reparacije 350 evraJesam, odradili sve u jednom servisu u B. Vodama...namontirana turbina reparirana u Užicu
Od 250 do 350 zavisi od unistenosti turba a ima i dobra garancija ako se sve uradi po PS.Dobro rade repariranje u Uzicu,ja msm da je cijena reparacije 350 evra
Odobreno i poslato od strane Borisa
Dvije radjene za mareu 1.9 jtd bilo po 350 evra,ali bilr su i ostecenje uglavnom plafon je 350 ja msm,jos za ova novija auta nema kud manje,uglavnom dobro odrade posaoOd 250 do 350 zavisi od unistenosti turba a ima i dobra garancija ako se sve uradi po PS.
Nosio je moj stari cetri turbine dve od kamiona i jedna od espace renoa i jednu od nase cetvorke. 250eur bila jedna od kamiona i espacea a 350 eura od cetvorke i drugog kamiona. Da 350 je plafon s tim da im je usluga na nivou Njemacke.Dvije radjene za mareu 1.9 jtd bilo po 350 evra,ali bilr su i ostecenje uglavnom plafon je 350 ja msm,jos za ova novija auta nema kud manje,uglavnom dobro odrade posao
Vi ste dosta odnijeli,popust na kolicinu heheNosio je moj stari cetri turbine dve od kamiona i jedna od espace renoa i jednu od nase cetvorke. 250eur bila jedna od kamiona i espacea a 350 eura od cetvorke i drugog kamiona.
Islo se dva puta jednom samo nasu nosili a ove tri od matorovog druga i 2 od njegovog gazde. Covek ima firmu u Austriji s kamionima al turbine u Uzicu radi isti kvalitet kao tamo al jeftinije.Vi ste dosta odnijeli,popust na kolicinu hehe
Dobri su nema staIslo se dva puta jednom samo nasu nosili a ove tri od matorovog druga i 2 od njegovog gazde. Covek ima firmu u Austriji s kamionima al turbine u Uzicu radi isti kvalitet kao tamo al jeftinije.
Tdi zakon hahTurbo je extra stvar al je meni nesto draze atmo kad ja njega razvrtim u obrtaje i znam da nema nekih sitnih propelera i lopatica da se razlete. U jednu ruku No turbo no fun al u drugu
No turbo no problem s gti dvice i cistog atmosferca sam spao na tdi. Tugo tugo haha
Sljedeci put ne idem na a.putznači sređeno do sledećih baški v