Nigdje ja nisam napisao da je BMW krs ja samo kazem da ne podcjenjujete nesto sto niste vozili a kad vam prahne bujrum kod mene na test voznju A situacija u Bosni i postovi sve govore malo malo tema kupujem dizela da malo trosi , da se opet kasnije moze lako i prodati a da ide dobro , sto od vas lajavaca neko nema muda pa proda te sepete sto trose ko upaljac i kupi neku 3.0 5.0 masinu i sl? Sramota je ista pricati kad nam se Subaru Impreza WRX STI 2003. godiste 265KS prodavala za 16.000KM i opet se nije prodala u Bosnu nego dosao gospodin covjek iz Slovenije i jos na cijenu platio carinu i porez. A najlakse je kuditi drugo a ne probati jer svi samo pravo gledaju i kupuju ono sto im se nametne i sto ide isto ko mazge samo pravo ili sa koljena na koljeno , sto moj prijatelj kaze da su se u TAS-u trabanti prodavali sad bi oni bili najpolularnije auto kod nas. A sad kad se doslo do Bengi kako su pale cijene pa se E46 moze kupiti za 7-8.000km to ih se nakotilo ko Golfova. Ja ne pricam u prazno ja imam argumente al kao sto kazem uzivo mi je draze pricati tastatura je samo za lajavce a ja to volim iznjeti sa dokazima sveZnaci, Oplo je auto, a BMW krs?!
Eto, da nisam na forumu, ne bih ovo ni znao.
Hvala ti od srca.
Nisam tebe citirao, ovaj drugi lik nam malo ne daje argumente, a posto si ti citirao mene, JA ne spadam u tu grupu koju si opisao u svom postu koji iskreno mogu i ja da potpisem. Ja vozim ono sto mi se vozi, a ne sta mi "narod" savjetuje i tako ce uvijek biti. Radije cu gurati svoj auto koji je "AUTO", nego voziti isto sto i drugi i upadati u tu kolotecinu i "zdrav razum".Nigdje ja nisam napisao da je BMW krs ja samo kazem da ne podcjenjujete nesto sto niste vozili a kad vam prahne bujrum kod mene na test voznju A situacija u Bosni i postovi sve govore malo malo tema kupujem dizela da malo trosi , da se opet kasnije moze lako i prodati a da ide dobro , sto od vas lajavaca neko nema muda pa proda te sepete sto trose ko upaljac i kupi neku 3.0 5.0 masinu i sl? Sramota je ista pricati kad nam se Subaru Impreza WRX STI 2003. godiste 265KS prodavala za 16.000KM i opet se nije prodala u Bosnu nego dosao gospodin covjek iz Slovenije i jos na cijenu platio carinu i porez. A najlakse je kuditi drugo a ne probati jer svi samo pravo gledaju i kupuju ono sto im se nametne i sto ide isto ko mazge samo pravo ili sa koljena na koljeno , sto moj prijatelj kaze da su se u TAS-u trabanti prodavali sad bi oni bili najpolularnije auto kod nas. A sad kad se doslo do Bengi kako su pale cijene pa se E46 moze kupiti za 7-8.000km to ih se nakotilo ko Golfova. Ja ne pricam u prazno ja imam argumente al kao sto kazem uzivo mi je draze pricati tastatura je samo za lajavce a ja to volim iznjeti sa dokazima sve
pa dobro, da sad i ja dam svoj doprinos temi : Manite se auta sa zupčastim remenom, kupite sa lancem i mirni steMentalni sklop kod pojedinih (izgleda vozača bmw-a hhh) stvarno nema velik domet. Odgovorio sam na temu : Kupnja bmw-a..., a nigdje nisam spominjao da je opel vrh, da je bolji, da je oFo/ono...al pojedini imaju tolko mozga da iz mojih postova razumjevaju da ja hvalim opel u odnosu na bengu. Ako bude i takva tema u kojoj se porede prednosti/mane te dvije marke motornih vozila radu ću dat svoj doprinos temi.
Kolko li ti razreda škole imaš?Pa da vi se sprdate a krizni masonski stab zasjeda!!!
Tacke zasjedanja:
- RAZMAHIVANJE Krivaje!
- Faktor davanja i primanja prosjecnog auta
- Pobuna odredjenih clanova kao i ne postovanje masonskog reda od strane istih!
masonska loza divizija sjever / sekcija Zavidovici.
Clanovi masonskog reda Zavidovica ne otkrivaju svoj identitet niti specificnosti o sebi, svi smo jedinka kao BORG.Kolko li ti razreda škole imaš?
Eh takav odgovor volim i takvih je ljudi malo zato i trebas da svatis ovu danasnju sitauciju i kupvine auta i zasto se druga jako dobra i rijetka auta ne mogu prodati. Uzet cu prvo svoje auto za primjer , ne sto je moje nego sto svako ko je razuman i ko zna da cita nebitno kojoj marki je nastrojen treba da bude realan , i tuzna je nasa situacija u Bosni prvo sto od pocetka ljudi nisu navikli na raritete , glavna vadiona je uvijek UH GDJE ZA TO NACI DJELOVE ili KAKO TO PRODATI KASNIJE.Nisam tebe citirao, ovaj drugi lik nam malo ne daje argumente, a posto si ti citirao mene, JA ne spadam u tu grupu koju si opisao u svom postu koji iskreno mogu i ja da potpisem. Ja vozim ono sto mi se vozi, a ne sta mi "narod" savjetuje i tako ce uvijek biti. Radije cu gurati svoj auto koji je "AUTO", nego voziti isto sto i drugi i upadati u tu kolotecinu i "zdrav razum".
Moja garaza govori vise o tome, ne znam da postoji jos jedan jedini u BiH Volvo sa ovim motorom.
Daj ba sta si ti toliko zapeo za Zavidovice@Gazija2001
Odbija da prati prihvaceni plan!
Druze uznemiravas harmoniju masonskog komiteta zavidovici!!!
Prosperitet je u pitanju!!! Krivaja zbog takvih i pati.
A realno zato i ne otvaraju BMW salon u dragom nam mjestu!
Znam cekati i po 2 mjeseca, ali takav je to sport. Nikad necu voziti auto koji ima svako i to je to.glavna vadiona je uvijek UH GDJE ZA TO NACI DJELOVE ili KAKO TO PRODATI KASNIJE.
U zavidovicima samo u rupin dol idem.Davor_ ne pije, ne puši, ne drogira se i ne ide u Zavidoviće