Član
shurda je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):shurda je napisao(la):kavaz je napisao(la):nemoj se previse umisljat s nekim slabim motorom pa glavu izgubit, sto zbog brzine, sto zbog nasih cesta, nego do 100 i aminaj
a to da nekog oderes na cesti, treba ti jos prohe i mlijeka
nije ti 1.3 za toga
nadji clana rinaldo pa da vidis sta trebas imat da bi mogao opuhat nekog tako na cesti, da ga obrukas a da ne rizikujes ni svoj ni njegov zivot
aaaa ljudine pa vidis da imam planove za jacu masinu,,ova tema je skroz otisla kontra druze mozda nisi procitao od pocetka
a znam za tu M5 gledao sam garazu i klipove,,ali nisam mislio na takve masine ,kod nas po selima su vecinom tdijevi druze pa zbog toga hocu jacu masinu
Vidio sam nigdje neradis i radio bi sezonski 2-3 mjeseca da kupis gsi-a da se dokazes da si brzi od tdi-eva, jesi li mozda razmisljao kad kupis auto koliko trebao ulozit u tog gsi-a da ga dovedes u ispravno stanje pa cijena registracije na kraju kolika je potrosnja tog auta ?
nije sezonski vec teren ,,6 7 mjeseci druze,,,bitno je kupiti pa nemoram ga prve godine ni reg.. dok sve nesredim..nego mene to vuce druze zato sto nikad nisam provozao jaca kola od 75 ks,,a volim kadeta vise nego mater:icon_smile: jesam li sad konj:icon_question:
Ako mozes kupi ispuni tvoj san, samo ti kazem prijateljski kad nemas stalni izvor prihoda tesko je vozit bilo kakvo auto. A ti gsi-evi nisu bas mazeni i pazeni a mogu i fino potrosit