Član
CoL3 je napisao(la):evo jedna od danas,valjda mozete vidjeti sliku,sami led,normalno stajem i polazim uz stranu:icon_biggrin:
cak sto vise nemogu ga ni bociti,ljepi![]()
e tu sam i ja isao preksinoc
Je li bilo raje dns :icon_question:
CoL3 je napisao(la):evo jedna od danas,valjda mozete vidjeti sliku,sami led,normalno stajem i polazim uz stranu:icon_biggrin:
cak sto vise nemogu ga ni bociti,ljepi![]()
CoL3 je napisao(la):ma sta ce bit,jedine nas 3 budale na snijegu,isli na vrh staze gore ahahahh bilo je nesto raje,al u restoranima,onaj kralj sa A8,bio je na pisti,ostavio upaljenog audia i izasao i zakljucao se,dok smo mi bili neka 2 sata auto mu je radilo ahahha malo teze mi je bilo kraj njega proci jer je najdublji snijeg bio,bilo me strah da ne sklikznem na njega,al mogao samvecinom je raja s dzipovima bila,ovo nesto malo s lancima,bas je mecava teska bila,al eto,bio mi gust i morao sam otici ahahah samo sam se nadao da cu moci driiftati malo,kad vraga,gume lijepe nedaju dalje ni na ledu ni snijegu hahah samo mi se 2-3 puta na tabli upalilo protiv proklizavanja,inace ne bih ni skontao
GOLF TZ je napisao(la):zbog ovog snijega jucer uzeo Hankook nove sve 4... jel imao ko iskustva ??? mislim da se nisam zajebao![]()
mirso je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):zbog ovog snijega jucer uzeo Hankook nove sve 4... jel imao ko iskustva ??? mislim da se nisam zajebao![]()
Hankook fantastična guma. I ja planiram kupit za sljedeći set. Nisam čuo da se iko požalio ko je vozio na njima, naprotiv. Eto javi i ti utiske kad stigneš protestirat malo...Je li Hankook W310?
mirso je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):zbog ovog snijega jucer uzeo Hankook nove sve 4... jel imao ko iskustva ??? mislim da se nisam zajebao![]()
Hankook fantastična guma. I ja planiram kupit za sljedeći set. Nisam čuo da se iko požalio ko je vozio na njima, naprotiv. Eto javi i ti utiske kad stigneš protestirat malo...Je li Hankook W310?
GOLF TZ je napisao(la):mirso je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):zbog ovog snijega jucer uzeo Hankook nove sve 4... jel imao ko iskustva ??? mislim da se nisam zajebao![]()
zaboravio sam naziv ali sam zapamtio saru tako da mislim da su ove.. sutra provjerim naziv... s obzirom da je prosla sezona bila na savi, ove su svjetlosnu godinu ispred...