Član
Sorento je skoro pa pravi terenac, i u skladu s tim mu je sve. Tucson je SUV...u tome je glavna razlika. A ako se ne snalaziš po snijegu, onda radije hvataj se autobusa, jedino ako ti eksplicitno ne treba dobar 4x4 pogon za uzbrdice ili mimo cesta koje se inače čiste.
pa drug hvatam se tako busa evo vec 3 godine. ali nije sto je to nekakav ogroman snijeg po karauli tamo. nego sto je postojece auto onako lagano. malo kise po ovom nasem asfaltu i odmah mi je neko proklizavanje. jer je motor premal. mislim da moze stati na zadnje sjediste onako bez problema.
a i nekako mi glupo imas auto i sad eto vozaj se ti busem tako svako malo cim snijega bude. uz to sta cu kada sutra bude bila i beba?! nas troje na bus pa tako busem najlakse. tako i moj stari kaze "najsigurniji ti je bus". a on upali auto i lagano gdje god zatreba..
eto i da iskljucim opciju karaule tamo prema TZ, sta cu ovdje po gradu?
bilo malo snijega po ulicama. ja sjedim u kuci tako i gledam kako pahulje padaju.
sta ce mi ta romantika..daj nesto da se rahat izade na cestu. a ne onako gledaj hoce li biti snijega, kada, koliko i hoce li KJKP "RAD" da ocisti sta.
Poslednja izmena: