Član
Bio u Loznici, odlican skup, odlicna organizacija, sve pohvale ekipi iz Loznice. Bez greske.
Osvojio pehar za Best Stance i zadovoljno stigao kuci.
polako se redaju, da je u Osijeku sad pokupit koji bilo bi lijepo.
Uploaded with ImageShack.us
par slika od clana Mladen22
Ljuboje kleci pred Hondom :lol:
i ovo, prijavio se za najnize auto, jer realno zagledo sam "ispod" konkurencije i mislim da sam ili najnizi ili u top 3 definitivno, bio je samo onaj Corrado jedan kriticanna 15kama, bas ubijen, jos je i plastike imao. I na kraju dobije neka Astra sa wheel gap-om od dva prsta na oprugama sa VR lipom i jos ga mjerili sa strane dje je lip dubok 12cm , smijurija, al et, bilo je natjecanje svejedno zajebancije, nije se placalo nista, pa aj, mada mi je krivo :icon_evil:
i moj prtljag mali napunjen dekama i jastucima
Osvojio pehar za Best Stance i zadovoljno stigao kuci.
polako se redaju, da je u Osijeku sad pokupit koji bilo bi lijepo.
par slika od clana Mladen22
Ljuboje kleci pred Hondom :lol:
i ovo, prijavio se za najnize auto, jer realno zagledo sam "ispod" konkurencije i mislim da sam ili najnizi ili u top 3 definitivno, bio je samo onaj Corrado jedan kriticanna 15kama, bas ubijen, jos je i plastike imao. I na kraju dobije neka Astra sa wheel gap-om od dva prsta na oprugama sa VR lipom i jos ga mjerili sa strane dje je lip dubok 12cm , smijurija, al et, bilo je natjecanje svejedno zajebancije, nije se placalo nista, pa aj, mada mi je krivo :icon_evil:
i moj prtljag mali napunjen dekama i jastucima