Jos malo, mada sitnica jos ima bezbroj.
Veceras spojio mjuzu i zavrsio sa tablom, ofarbana urkijem, tapacirana, zadovoljan, tablu sam mogo i bolje odradit, al mi je sve vec skorz gore na vrhu glave.
Pojacalo ono je aman crknuto, pa ganjam novo, a do tad spojio na plejer, fino se glasa, al preko 30 vec pocnu male distorzije, trebo amp ipak, sporveo sam kablove sve, tako da kad amp dodje samo ga ustekat i sa skretnica prespojit, 5 min posla.
Sta jos, sta jos, e da poceo sklapat lagano interijer, jooooooj koji zajeb, ne mozes vjerovat. Zadnja bocna stranica, sto pokriva b i c nosac krova, postoje znaci dvije, lijeva i desna, ne znam na koji jebeni nacin sam uspio, al tapacirao sam dvije iste, dvije lijeve stranice, ubi me boze, a to je najzajebaniji dio za odradit, pun uglova i rastezanja i navlacenja. KAd sam ih poceo radit, uzeo sam 5-6 u stan ponijeo i ganjao koja najmanje polomljenih zabica ima i et, zajeb znaci napravio jeben, to me unazadailo minimalno jedan dan.
Sutra dvije gume na dvije fele namontirat da mogu u garazu utjerat auto jer na ispuhanim gumama prenisko, nasukam se, sranje. Ubacit tablu abd i tepih i navece tu stranicu pocet radit da mogu zavrsavata interijer.
By
erol_brcak at 2012-03-21
By
erol_brcak at 2012-03-21
By
erol_brcak at 2012-03-21
By
erol_brcak at 2012-03-21
By
erol_brcak at 2012-03-21